2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول ببین دلیلت برای دوست داشتنش چیه برای دوست نداشتنش چیه

من یکبار متوجه ارتباطش با یه خانم دیگه شدم برای همین رابطمو قطع کردم اما بعدش با خانواده اش اصرار کرد منم به خانواده ام گفتم و رسید به اینجا...

ها تا یکی خر شده خودت را بنداز بهش، شوهر گیر نمیاد، اگه نمیخوای بفرست بیاد تا من خودم را بندازم بهش ...

من ترجیح میدم ازدواج نکنم تا اینکه با ترس و دلهره زندگیمو شروع کنم...

من یکبار متوجه ارتباطش با یه خانم دیگه شدم برای همین رابطمو قطع کردم اما بعدش با خانواده اش اصرار کر ...

چرا مثل منی😐 منم همین طورم ولی اگه نمیتونی فراموش کنی که با یکی دیگه در ارتباط بوده ولش کن که بعدا پشیمون میشی

در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه
چرا مثل منی😐 منم همین طورم ولی اگه نمیتونی فراموش کنی که با یکی دیگه در ارتباط بوده ولش کن که بعدا ...

موندم چیکار کنم 🙂

از طرفی همه فامیل می‌دونن از اینم میترسم 

موندم چیکار کنم 🙂 از طرفی همه فامیل می‌دونن از اینم میترسم 

به حرف مردم اصلا توجه نکن مهم دلته ؛ فضولی نباشه ولی ارتباطش با اون خانوم چی بوده؟

به حرف مردم اصلا توجه نکن مهم دلته ؛ فضولی نباشه ولی ارتباطش با اون خانوم چی بوده؟

والا منم متوجه نشدم ولی اسکرین شات فرستاد اون خانمه و سعی داشت که من ارتباط نداشته باشم باهاش درصورتیکه خودش پیگیر بود و هی تماس میگرفت

والا منم متوجه نشدم ولی اسکرین شات فرستاد اون خانمه و سعی داشت که من ارتباط نداشته باشم باهاش درصورت ...

به نظرم یکاری کن نمیدونم رسم دارید یا نه ولی در حد آشنایی برین بیرون صحبت کنین ببین اصن اهل تفاهم هست اخلاقش چجوریه امتحانش کن هی بهتر ازینه که کلا جواب رد بدی بخاطر ترس