2777
2789

الان نمیدونم طرف کدومو بگیرم

ولی بفرمایید من اصفهانی نیستمااا 

فقط چندسال اصفهان زندگی کردم

با کوردا هم زندگی کردم

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

اینکه مردم اصفهان مهمون پذیر نیستن مهمونی میرن مهمونی نمیدن خیلی زرنگن و دور از جون پررو هستن و تو روی آدم خوب هستن و اما فقط به منافع خودشون فکر نمیکنن و نمیتونن دوست خوبی باشن چقدر واقعیت داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصفهانی نیستم چند ساله به دلیل مسائل کاری اصفهان زندگی میکنم ،به طور قطع میتونم بگم با شخصیت ترین مردم رو داره من خیلی دوستشون دارم 

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
پس این چیزایی که میگن به طور کلی درست نیست موافقید ؟؟؟

بله ،حالا منظور شما چی هست؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
اینکه مردم اصفهان مهمون پذیر نیستن مهمونی میرن مهمونی نمیدن خیلی زرنگن و دور از جون پررو هستن و تو ر ...

نه ببین

نمیشه همه رو در نظر گرفت بالاخره همه جا خوب و بد داره

میشه گفت اره هستن همچین اصفهانی هایی 

ولی خب برعکسشم وجود داره

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
بله ،حالا منظور شما چی هست؟

منظوری ندارم چون ممکنه باهاشون برخورد داشته باشم میخام ببینم چطوری رفتار کنم که نه من ناراحت بشم نه اونا یا اینکه مثلا ازم سواستفاده نشه 

نه ببین نمیشه همه رو در نظر گرفت بالاخره همه جا خوب و بد داره میشه گفت اره هستن همچین اصفهانی هایی ...

میدونم اصلا باعقل جور در نمیاد که همه آدم های ی شهر بخان ی جور رفتار کنن ممنونم از نظرت فکر میکنم روی خودمم باید کار کنم