2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

695 بازدید | 21 پست

سلام دوستان لطف کنید زود جوابمو بدین میخوام بدونم کسی بوده پولیپ رحم داشته بعد عمل کرده زود باردار شده ؟من یکسال اقدامم ولی باردار نشدم شوهرم مشکلی نداره خودمم تنبلی تخمدان ندارم فقط پولیپ دارن دکتر گفته باید بردایش میخوام ببینم بعدش من زود باردار نیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دکتر گفت تو دهانه رحمم مانع از بارداری میشه منم تو مطب برداشتم دو سه روزم دردی شبیه درد پریودی د ...

بیهوشت کردن؟ببخشید عزیز پولیپت چقدر بود 

نه عزیزم مثل همون معاینه بود کلا دوسه دقیقه طول کشید یه لحطه پولیپ روکه در اورد دیدم در حد ۴،۵میلیمت ...

اها پس هیستروسکپی کردی من میترسم نکنه مشکل از لوله های رحم هم باشه😂

اها پس هیستروسکپی کردی من میترسم نکنه مشکل از لوله های رحم هم باشه😂

من گفتن ۱۷ میلیمتر البته من یه ساله میدونم اوایل ۶ میلی متر بود ایشالله که به زودی باردار بشی ولی اگه باردار شدی خبرشو بهم بده😅

ولا نمیدونم بهش چی میگن شمام اگه دکترت گفته برداری خوب برش دار، فقط به شما گفته باید جراحی کنی؟

اره من دکترم خیلی وقت پیش گفت باید برداریش ولی میترسم گفتم باردار میشم ولی خب دیدم فایده ای نداره راهی که اخرش باید برم