2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه 

تازه من به خانوادم میگم چیا لازم دارم بین اونا انتخاب میکنن

به نظرم برا دو طرف بهتره 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

هرچی بیشتر بهتر دمت گرم 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
دلم میخواد بهش بفهمونم از این حرکتش بدم میاد آدم که هدیه رو نمیپرسه  اونم تو چت که من احساس می ...

بگو عشقم کادو خوبه سوپرایز باشه هرچیم بیشتر بهترEuooo

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

نه چیپ نیست. اما اگه اذیت میشی قیمتای بالا بگو حساب کار دستش میاد مثلا بگو ی مانتو دیدم انقده نایسهههه مفت میفروشه تخفیف خورده دو تومن ک تا عمر داره هیچ وقتتتت دیکه بهت نمیگه یا مثلا بگو نمیدونم والا مزنه بازار دستم نیست آیفون سیزده پرومکس۲۵۶چقده همونو بزن ب کارتم و دیگم نزار ن و نو بیاره فوری محل و ترک کن یا ببر دم گوشی فروشی بگودست ب خرجت ماشالله خوبه پیاده شو ان تومنو یا هم میتونی ببری طلا فروشی هرکدوم از این راه ها تضمینیه اما ی بدیم داره اینه احتمال داره طرف تا عبدالدهر بره مخفی شه یا دورازجون گم و گور شه دیکه نیاپ😄

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....