2777
2789
عنوان

نمیدونید چیشده 😱😱😱😰😰😨😨

239 بازدید | 12 پست

اینکه یکی از نزدیکا عروسی کنه برام یه کابوسه ‌. من ۱۸ سالمه تاحالا دوبار فقط عروسی تالار رفتم اونم نشستم اون گوشه ! رقص بلدنیستم تازه آدم خجالتی ام . حس میکنم مسخره م میکنن جون رقص بلد نیستم فقط باید وایستم نگاه کنم و عین ماست میمونم . و خیلیییییی لاغرم ۴۰ کیلوام افتضاحم خلاصه روم نمیشه 🥺🥺🥺 حالا شاید یکی از نزدیکام عید یا حالا به این زودی بخاد عروس بشه حالا چه غلطی بکنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رقص یاد بگیر عزیزم فیلمای آموزشی زیاد هست منم رقصم افتضاح بود با فیلم تمرین کردم الان رقصم خوب شده

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
رقص یاد بگیر عزیزم فیلمای آموزشی زیاد هست منم رقصم افتضاح بود با فیلم تمرین کردم الان رقصم خوب شده

روم نمیشه الان بدنم خیلی خشکه دیره . ولی خب تو شهر ما رقص محلی میکنن که اونم کسی ندارم یادم بده

من ۲۳ سالمه از اولش رقص بلد نبودم حتی برا عقدم نرقصیدم یبار رفتیم خونه خاله شوهرم هی گفتن پاشو برقص گفتم بلد نیستم هی گی گفتن ن پاشو انقد افتضاح بود رقصم زود نشستم گفتم دیدین بلد نیستم راحت شدم😂😂

دیوانه تر از مردم این شهر نَکردم  
اگه یکم تحقیق کرده باشی یا دیده باشی نجات یه آدم از لاک خودش سخت ترین کار دنیاس 🥲ساعتها مشاوره میخا ...

دقیقا چون تحقیق کردم و دیدم و خودمم دوران مدرسه مثل تو بودم گفتم روش کار کن

من هنوزم به اون حدی که باید نرسیدم ولی خب دیگه برام مهم نیست

منم مثل تو نمیرقصیدم و بلد نبودم به زووور اطرافیان میرفتم وسط و بعدش به قول تو خجدلت میکشیدم ولی بعدش دیگه توهرجشنی گفتم من از رقص خوشم نمیاد اصرار نکنید، 

آهان جلوی آینه باخودت حرف زدن یا رقصیدنم بهت کمک میکنه

من علاقه به رقص نداشتم شما اگه داری کم کم کلیپ ببین شروع کنی بدنت نرم میشه