2777
2789
عنوان

خدا به خیر کنه

264 بازدید | 38 پست

نمیدونم براتون قابل باور هست یانه میخوام خوابی که حدود یکسال پیش دیدم رو تعریف کنم با اتفاقات الان دنیا انگار داره واقعی میشه

دیدم سرگردان تو خیابون کلی جمعیت بود یه پرچم رو داشتن تکون میدادن که قرمز بود و ستاره داشت دونفرهم کت و شلوار و کراواتی عکسشون بود منتهی واضح نبود بدونم کیه داشت بمب میومد سر مردم خودمم تاول زده بود صورتم سر بمب و این چیزا

خیلی وحشتناک بود وقتی بیدار شدم سرچ کردم این پرچم مال کجاست دیدم شبیه چینه بعدا فهمیدم شبیه پرچم شوروی هم بوده

نمیتونم از فکرش بیام بیرون

خدا به خیر بگذرونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

المان آژیرخطر به صدا دراومده امروز هامبورگ منظورمه.

واقعا.؟؟

واسه چی؟؟

من اخرشم نفهمیدم حمله روسیه به اوکراین دلیلش چی بوده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
به قول آقای قرائتی خواب حجت نیست

من خواب زیاد دیدم ولی این یه جوری بود خیلی حس واقعی بودنش رو داشتم قبل اذان صبح بود وقتی بیدار شدم عین دیونه ها بودم فقط داشتم هی سرچ میکردم بفهمم این پرچم کجاست و خواب به چشمم نیومد دیگه 

فراموشش کرده بود این هفته بازم یادم اومده ول نمیکنه

واقعا.؟؟ واسه چی؟؟ من اخرشم نفهمیدم حمله روسیه به اوکراین دلیلش چی بوده

میخوان اوکراین را پس بگیرن میگن قبل مال روسیا بوده و هر کشوری دخالت کنه وارد جنگ میشه

المان به اوکراین کمک کرد و آژیر خطرشون به صدا دراومد و گفتن به مردم تا ۱۰روز مواد عذایی بخرین و...

بهش فکر نکن..هممون خواب جنگو... دیدیم...توکل بخدا.از حال لذت ببر...لحظه ی مرگ‌هر ادمی مشخصه...حالا ت ...

من از مرگ نمیترسم اصلا.از اینکه سرگردان و وحشت زده و داغون بودم میترسم صورتم خیلی تاول زده بود