2777
2789
عنوان

ی سوالی ذهنمو خیلی درگیر کرده میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 27 پست

چراش که مشخصه چون زیاده خواهن 

ولی دخترا نباید قبول کنن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اقا تکلیفش مشخصه،دختره و خانوادش چرا باید قبول کنن

دختر خالم ی همچین پیشنهادی دادن بش بعد الان انقد گریه میکرد میگفت چنتا خواستگار دارم همش سن بالاندچرا جذب من میشن😐

چون میخان یکیو باب میل خودشون بار بیارن

گل تر از گل گفتی واقعا👍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دختر خالم ی همچین پیشنهادی دادن بش بعد الان انقد گریه میکرد میگفت چنتا خواستگار دارم همش سن بالاندچر ...

بهش بگو اسکل نشه قبول کنه ها هر کی با همسن خودش وقاحتم حدی داره 

ما باهم خوشحالیم 😍
دختر خالم ی همچین پیشنهادی دادن بش بعد الان انقد گریه میکرد میگفت چنتا خواستگار دارم همش سن بالاندچر ...

به دختر خالت بگو پسرا کلا دنبال زن کم سن میگردن بکارنش تو خونه برن دنبال کثافت کاری خودشون اگه طرف واقعا زن بخواد با کسی که یه سال یا دو سال نهایت ۵ سال کوچیکتر ازدواج میکنن من خودم دوس دخترم ۳ ماه ازم کوچیکتره خیلی هم عاقله با دنیام عوضش نمیکنم 

ما باهم خوشحالیم 😍