منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. https://pasarpharma.com/product/%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%98%d9%84/