paniz_ll مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 5984 عنوان اگ هر روز... 😁 194 بازدید | 9 پست انرژی زا بخورم مشکلیع؟ هیچ حوصله و انرژی کاریو ندارم، دلم فقط میخاد بخوابمم با اینک خواب شب ام 8 ساعته ولی احساس میکنم خیلییییییی کمه🙄حتی حوصله و انرژی حرف زدنم ندارم، باورتون میشع🤕کلا خستگی تو وجودمه😫 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔 1400/12/14 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paniz_ll مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 5984 قهوه بخور ی بار خوردم، عمرا دیگ بخورم 🤧نمیتونم 🤕💔 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
سحرایی عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2605 ی بار خوردم، عمرا دیگ بخورم 🤧 نمیتونم 🤕💔 من اگ نخورم نمیتونم هیچ کاری کنم هیچ چیزمثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
paniz_ll مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 5984 @im_lilirose سلام عزیزم چطوری؟ میگم یع دفعه چی شد ک سنا تعلیق شد، باورم نمیشه 🥺اگ اومد سایت منو بی خبر نذاریاااالطفااا❤️ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
im_lilirose عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 481 @im_lilirose سلام عزیزم چطوری؟ میگم یع دفعه چی شد ک سنا تعلیق شد، باورم نمیشه 🥺 ا ... فکر کنم بحاطر تاپیک آخرش گزارششو دادناون تاپیک کلا معلوم بود میترکوننش چون معلوم بود خیلیا مخالفشنبرمیگرده حتماخبرت میکنم❤ زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
paniz_ll مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 5984 فکر کنم بحاطر تاپیک آخرش گزارششو دادن اون تاپیک کلا معلوم بود میترکوننش چون معلوم بود خیلیا مخالفشن ... خودم ب نی نی یار گفتم گفت به خاطر اینک تایپک زده درباره کاربرها تعلیقش کردم. باید خودش درخواست بده😢مرسی گلم🧡 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
im_lilirose عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 481 خودم ب نی نی یار گفتم گفت به خاطر اینک تایپک زده درباره کاربرها تعلیقش کردم. باید خودش ... کدوم تاپیک؟یعنی چی درباره کاربرها؟ زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
paniz_ll مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 5984 کدوم تاپیک؟ یعنی چی درباره کاربرها؟ خودم تایپک زدم. نمیدونم واقعا نی نی یار اینو گفت و خودش تایپکمو قفل کرد. امیدوارم بیاد😢 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔