2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزخرف ترین چیز برا این من هیچوقت قبولش ندارم دوستان نریزین سرم نظرمو گفتم شما هم نظرتون محترمه همه

منم قبول ندارم گل ،خودشونم قبول ندارن مثلا اینا ک یک مدت معلوم به هم صیغه میشن خیلی خنده داره مثلا یک هفته 😂😂اکی تو با یارو رابطه داشتی بعد یک هفته وای آقای نزدیکم نیا تو به من نامحرمی 😂😂😂😂بیبین انسانیت مهم ترین ویژه خب این ک تو برا خودت ارزش قائل باشی برا تن خودت حریم بسازی 

وگرنه ک با این صیغه و این چیزا سر خودمون و شیره می‌مالیم 

اون کسی ک تو قلبته و تو رو یک فرشته می‌دونه از همه ب تو محرم تره حتی بدون آیه و قرآنی 

منم قبول ندارم گل ،خودشونم قبول ندارن مثلا اینا ک یک مدت معلوم به هم صیغه میشن خیلی خنده داره مثلا ی ...

جانا سخن از زبان ما میگویی... 

دیگه تکمیل بود حرفات حرفی نیست توش

اخ دقیقا.من شخصا اعتقادی به محرم نا محرم ندارم.

منم ندارم 

الان میان یک حرفایی بهمون میزنن ک مجبور بشیم باور کنیم 😐😶

نگا کن متعهد بود و حریم داشتن برا خودت و ارزش دچبدن خودت و دونستنن از این چیزا مهم تره وگرنه تو اسلام صیغه مدت دارم هست و به گفته خودشون ب هم محرم اما دل آدم چی میگه 

منم ندارم  الان میان یک حرفایی بهمون میزنن ک مجبور بشیم باور کنیم 😐😶 نگا کن متعهد بود و حری ...

دقیقا الان قورت میدن مارو.ولی من همیشه میگم دل باید محرم باشه چشم باید محرم باشه.حتی راجب پوشش هم ممکنه یه نفر محرمت باشه از نظر دینی ولی چشماش هرز بپره.یا یکی نامحرم باشه از هزار تا محرم چشم پاک تر باشه تو راحتی پیشش.اصلا هیچ محرم نا محرمی رو قبول ندارم.حتی خطبه عقدم قبول ندارم.محرمیت تعهد همش تو قلب ادمه

دقیقا الان قورت میدن مارو.ولی من همیشه میگم دل باید محرم باشه چشم باید محرم باشه.حتی راجب پوشش هم مم ...

اره واقعا آدم باید انسانیت داشته باشه 

البته خدا خیلی بخشندس نمیشه کسی و قضاوت کرد 

هرکسی خدا خودش و داره و اعتقاد خودش و