2777
2789
عنوان

جنگ

384 بازدید | 22 پست

از جنگ متنفرم...نمیدونم شاید چون دهه شصتی هستم تو ناخوداگاه ذهنم ثبت شده...یعنی این تنفر با تمام وجودمه. دوست دارم مردم اکراین پیروز باشن و تموم بشه...چون مقاومت کردند. شاید پیروزیشون به ما هم امید بده که ایندمونو دست بیگانه ها ندیم😞

ربطی بمن ندارن بزار شکست بخورن

همون طور که مردم یمن و سوریه آن اینطورین بزار طعمشو بچشن اروپاییام

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
ربطی بمن ندارن بزار شکست بخورن همون طور که مردم یمن و سوریه آن اینطورین بزار طعمشو بچشن اروپاییام

به نظرم نظرتون اشتباه س چون مردم یمن و سوریه مقاومت نکردن..افغانستان رئیس جمهورش فرار کرد اما اینا دارن در برابر زور ایستادگی میکنن. همش فکر میکنم اینا اگه شکست بخورن ما هم هرچی قوی باشیم باز هم کم میاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

7 ساله مردم یمن دارن به خاک و خون کشیده میشن چطور تو این 7 سال از جنگ متنفر نبودید 

لعنت به سازمان ملل لعنت به حقوق بشر دروغینشون اهمیتی نمیدم به اوکراین 

چون نژاد پرستن با افریقایی تبارا بد رفتار میکنن 

چون سرباز فرستادن واسه کشتار مردم سوریه 

چون از تحریمای امریکا علیه ما حمایت کردن 

چون با روس تبارها رفنار غیرانسانی دارن

و هزاران دلیل دیگه 

اصلا از اولشم اوکراین جزو روسیه بود

به نظرم نظرتون اشتباه س چون مردم یمن و سوریه مقاومت نکردن..افغانستان رئیس جمهورش فرار کرد اما اینا د ...

ولی منظورم اینه مردم افغانستان یا سوریه اینطوری شد کدوم کشوری مردمی ازشون دفاع کردن؟؟؟

اما اوکراین و ببینه جهان شدن ناجیش

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
7 ساله مردم یمن دارن به خاک و خون کشیده میشن چطور تو این 7 سال از جنگ متنفر نبودید  لعنت به سا ...

الان از کجا میدونی تو اون ۷ سال متنفر نبودم🙄 اتفاقا به همون اندازه که از امریکا و انگلیس متنفرم صد برابرش از روسیه‌ و خودت الان داری نژاد پرستی میکنی یکم به کلامت دقت کن. سعی کن خشن نباشی اول شخصیت خودتو ترور میکنی

اون جمله اخرت فقط باش مشکل دارم کار به بقیش ندارم الگو برا ما؟ ما خودمون الگوییم 8سال کم نیستا

نهداتفاقا فقط اکراین نه حتی اگه افغانستان هم در برابر طالبان پیروز میشد الگو بودن 

الان از کجا میدونی تو اون ۷ سال متنفر نبودم🙄 اتفاقا به همون اندازه که از امریکا و انگلیس متنفرم صد ...

نژاد پرستی نمیکنم بلکه باید با نژاد پرستا عین خودشون رفنار کرد کل دنیا آماده سرویس دهی به اوکراینی ها هستن آوارگان سوری رو راه نمیدن ولی اوکراینی ها رو چرا

اجازه سوار قطار شدن به افریقایی تبارهای مقیم اوکراینو ندادن بنابراین دل سوختن ندارن اوکراینی ها 

روسیه میخواد سرزمینی که از اولم مال خودش بوده رو پس بگیره 

7 ساله یمنی ها دارن سلاخی میشن ولی عربستان نه تحریم شد نه هیچی چون جنایت هاش در راستای منافع امریکا و اسرائیله 

ولی روسیه میخواد سرزمینشو پس بگیره همین اول انواع تحریما رو روش اعمال کردن 

آره من خشمگینم ازین ریاکاری و دروغ و نژادپرستی که غربیا دارن خشمگینم و حالم به هم میخوره 

نژاد پرستی نمیکنم بلکه باید با نژاد پرستا عین خودشون رفنار کرد کل دنیا آماده سرویس دهی به اوکراینی ه ...

خوب احترام رو خودمون برا خودمون به ارمغان میاریم عشقم. امریکا اول به رییس جمهور اکراین پیشنهاد فرار داد اما اون قبول نکرد و همه به احترام کشورش ایستادند. اما حاکمای خاورمیانه چه جورین؟ ناراحت نشیم غیر از اینه که نود درصدشون فاسدن؟ اشرف غنی رو ندیدی؟ همین سردمدارای فلسطینیو نمیبینی پشت پرده چه بده بستونی دارن؟ وقتی خود مردم خاور میانه و خود حاکمان دلشون به حال مردمشون نمیسوزه از غرب چه توقعی داری؟ اتفاقا من از همین خاورمیانه م و دلم بیشتر برا این مردم میسوزه اما میگم کاش حاکمای خاورمیانه هم یاد بگیرن جا نزنن و پشت مردم باشن ولی افسوس

7 ساله مردم یمن دارن به خاک و خون کشیده میشن چطور تو این 7 سال از جنگ متنفر نبودید  لعنت به سا ...

دقیقاً

اونجا الویت فرار با سفید پوستاس . همه امکانات با سفید پوستا و مسیحی هاست.

بعد میگن ایرانیها نژادپرستن.

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
به نظرم نظرتون اشتباه س چون مردم یمن و سوریه مقاومت نکردن..افغانستان رئیس جمهورش فرار کرد اما اینا د ...

مردم یمن مقاومت نکردند؟! بیشتر از پنج ساله زیر موشک و تحریم آب و غذا هستند؟

واقعا اطلاعات‌تون رو از کجا میارید؟!