2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
شوهر من سر یه قصیه ای خیلی لج کرده ما هم دو سه ماهی هست رابطه نداریم...بنظرتون اگ از این لحاظ تامین ...

معلومه.اکثر مشکلات زناشویی از عدم همین رابطست

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

[QUOTE=229078294]صد درهزار [/QUOهمسر من سر یه قصیه ای خیلی لج کرده ما هم دو سه ماهی هست رابطه نداریم ...

اوه چطور میتونید دو سه ماه اصلا به هیچ وج همسرتو منع نکن از رابطه رابطه پایه ازدواجو قوی میکنه نیازهای همو تامین کنین قطعا بهبود میده روابطت خودتو همسرتو

نسیم هستم مامان دوتا فرشته کوچولو
زایمان طبیعی کردم برا همین میترسم

نترس  بخیه ها خیلی زود خوب شدن منم زایمان طبیعی کرده بودم میترسیدم ولی خب یه روز باید اتفاق بیفته اصلا درد نداره عزیزم 

نسیم هستم مامان دوتا فرشته کوچولو