2777
2789
عنوان

افکاربعدجدایی

409 بازدید | 25 پست

کیا مثل من بعد جدایی حتی از خیابونی ک اون شخص پارتنرقبلی رد میشه دیگ حتی رد نمیشه و همش باخودم تو ذهنم میگم که حتی تو اون شهری ک اون هست نمونم ازهرخیابونی ردمیشم حس میکنم اونم رد شده هی میگم الان لابد اونم ازاینجا رد شده لابد تواین هوا نفس کشیده.بنظرتون چیکارکنم این افکارم نابود شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد از اون از اون خیابونا رد میشدم چشمامو میبستم 

اون اهنگا پخش میشد اشکام میریخت 

اون کتابایی ک اون برام خریده بود رو هرجا تومغازه ای میدیدم داغ دلم تازه میشد

هر کی میدیدم حلقه دستشه 

هر زوجی میدیدم 

هر وقت میدیدم دونفر همو خیلی دوست دارن... اخ از دلم 

نمیبخشمش 

همین الانم بعد دوسال گریم گرفت

One day all af my dreams will come true
بخوای نخوای تا ۶ ماه اول باهاته مگه اینکه خودت کشش بدی

الان ۷ماه گذشته حتی دیروز یه غذا ازرستوران محلشون اوردن نخوردم حس میکردم مثلا هوای اون خورده به غذا مثلا حس میکردم غذا مال اونه بهم ریختم میدونم افکارم خیلی قاط زده

الان ۷ماه گذشته حتی دیروز یه غذا ازرستوران محلشون اوردن نخوردم حس میکردم مثلا هوای اون خورده به غذا ...

ببخشیدااااا ولی اینا همه از بیکاریه

و دوم منطقی نبودنت

بیشتر تابع قلبتی

اینجوری پیش بری منفعتی نداره برات ضررم میکنی

عزیزِدل لایک  نکن
الان ۷ماه گذشته حتی دیروز یه غذا ازرستوران محلشون اوردن نخوردم حس میکردم مثلا هوای اون خورده به غذا ...

من الان یازده ماهه گذشته هنوز نمیتونم از محله شون رد شم انگار دنیا آوار میشه رو قلبم

روش خاصی داره بهم میگی بی زحمت

خیلی راحته... البته شاید من اینطور فکر میکنم، شاید شما نیاز به تمرین داشته باشی. 

هر وقت فکری به ذهنت میاد که دوستش نداری، مثلاً همین غذا که مثال زدی، با خودت بگو فعلا اونو بیخیال، بعد از خودت بپرس به نظرت الان این غذا چه مزه‌ایه؟ باید خوشمزه باشه، یا اگر میلی به غذا نداری، بگو من که گرسنه نیستم، بذار ببرم بدم بچه‌های کار سر چهارراه، ثواب هم داره، بعد ذهنتو منحرف میکنی روی یه موضوع دیگه... 

ببخشیدااااا ولی اینا همه از بیکاریه و دوم منطقی نبودنت بیشتر تابع قلبتی اینجوری پیش بری منفعتی ند ...

درسته عزیزم.ولی شما ی راهکار منطقی ک بشه عملیش کرد داریدبگید بهم.مثلا کسی از اقوام اتفاقی از مسیر محله اونا رد شه و بیاد پیش من .من همش حس میکنم میگم اره الان این مثلا نکنه از کنار اون رد شده حال و هوای محلشونو میده روانی دارم میشم دنبال ی راهکارو فکر جدیدی ام ک جایگزین کنم

من الان یازده ماهه گذشته هنوز نمیتونم از محله شون رد شم انگار دنیا آوار میشه رو قلبم

این تقریبا طبیعیه.ولی یسوال توام مثل منی ک مثلا حتی یکی ازاشناهات اتفاقی از کوچه اونا رد شه بیاد سمت تو .توام مثل من بهم میریزی وفکرمیکنی که اره الان حالو هوای محله اون شخص و اورده باخودش

درسته عزیزم.ولی شما ی راهکار منطقی ک بشه عملیش کرد داریدبگید بهم.مثلا کسی از اقوام اتفاقی از مسیر مح ...

بشین با منطق ( نه با قلب و احساس الکی) خوبیاشو بنویس

بدیاشم بنویس

بعد ببین کدوم سنگینی میکنه

خوبیاش یا بدیاش

از قلبت اصلااااا کمک نگیر

کم‌کم مغزت این قضیه رو به تمام اعضای بدنت سیگنال میکنه که فراموشش کنن اون آدمو

عزیزِدل لایک  نکن