ملودیاااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 عنوان بارداری 103 بازدید | 8 پست ببخشید توروخدا گلاب ب روتون من ۶ هفته هستم اسهال شدم نگرانم کسی اوایل بارداری اسهال بوده شرمنده بابت سوالم برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟ 1400/12/14 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
261271 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 اره منم اسهال میشدم میگن تا سه ماه اول طبیعی عیب نداره من خودم تا دو ماه اول اسهال میشدم نگران نباش عزیزم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
ملودیاااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 اره منم اسهال میشدم میگن تا سه ماه اول طبیعی عیب نداره من خودم تا دو ماه اول اسهال میشدم نگرا ... ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
ملودیاااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 کسه دیگه نیست راهنماییم کنه برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
261271 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه مرسی مهربون انشاالله همچنین خودتم 😘نگران نباش طبیعیه من خودم اینجور شدم دکترم گف تا سه ماه اول طبیعیه خاهری استرس هم برات بده دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
ملودیاااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 مرسی مهربون انشاالله همچنین خودتم 😘 نگران نباش طبیعیه من خودم اینجور شدم دکترم گف تا سه ماه اول طب ... ممنون عزیزم برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
___nafas عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1788 کسه دیگه نیست راهنماییم کنه پیشنهاد میکنم برنامه (زنان و بارداری)رو دانلود کنی عزیزم و مطالعه کنی همه چی رو اونجا توضیح داده از رفتار و برخوردهای پدر با مادر بگیر تا هفته به هفته بارداری همراه با تصویر که خیلی جالبه
mehr3 عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 625 سلام با اجازه استارترلینک تلگرام گروههای بارداری و اقدام بارداری و مادر و کودک و غذای بچه هاhttps://t.me/joinchat/shFudktzSkdmMzQ8https://t.me/joinchat/shFudktzSkdmMzQ8