2777
2789
عنوان

اندومتریوز

202 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من یکسال و نیم ازدواج کردم از دوسال قبلشم اندومتریوزم تشخیص داده شد ولی چون میتونستم تحمل کنم دکتر گفت ولش کن البته اندازش بزرگه و دوتا تخمدانم درگیره ، شیراز زندگی میکنم ، پیش دکتر البرزیم رفتم که انقد ادم مزخرفی بود که دیگه دلم نمیخواد برم پیشش ، توی تهران یا مشهد دکتری میشناسید که اندومتریوز عمل کنه؟ و خوب باشه آخه عملیه که هر دکتری انجام نمیده 

خیلی میترسم که نتونم باردار بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=229065313]به نظرم بهترین پزشکای زنان کشور دکتر افلاطونیان  هدی  حجت یا بحجت بود  اینا همشون ...[/QUOدوستم مشکل داشت دکترای شهر خودمون همگی داشتن دور از جونش به کشتن میدادنش دکتر افلاطونیان رفتن پیشش برای معاینه سریع خوابوند عمل کرد در صورتی که اینجا هر جا رفته بود بهش کفتن عملش برای ما سخته برای تو خطرناک بی انصافا اصلا حاضر نشدن حون مریض رو نجات بدن

یعنی عمل اندومتریوز انجام میدن؟

من تو شیراز پیش هر جراحی میتونستم رفتم ولی فقط ناامید سرخوده شدم و ولش کردم ، ولی الان که ازدواج کردم دیگه باید دنبالشو بگیرم 

تو تهران یا مشهد دکتر خوب نمیشناسید؟

[QUOTE=229065313]به نظرم بهترین پزشکای زنان کشور دکتر افلاطونیان  هدی  حجت یا بحجت بود &nb ...

دقیقا با منم همینکارو کردن انقد بد و ترستگناک باهام برخورد کردن که افسرده شدم 

علائمش چیه ؟ چطور متوجه شدی؟

توی پریودی درد وحشتناکی داشتم درحدی که نمیتونستم از جام بلند بشم یا چیزی بخورم کمر درد شدید حالت تهوع خیلی بد موقع دستشویی کردنم حتی درد داشتم و در حالت غیر پریودیم همینطور ، توی بعضی افرادخونریزی زیاد میشه توی بعصیاکم مال من خیلی کمه ، اواخر انقد شدید بود که کمرم از درد صاف نمیشد ، چکاپ برین مدام متوجه میشم سونو بدین سه ماه یکبار 

من روز اول خیلی درد شدید دازم چندتا مسکن میخورم بنظرت باید جدی بگیرم؟

اره کلا حتی اگه دردم ندارین سه ماه یکبار برین چکاپ چون منم درد نداشتم تا وقتی که بزرگ شدن و کل تخمدانمو گرفتناونموقع دردم شروع شد ،همیشه پیشگری بهتر از درمان ولی من اینو دیر فهمیدم 

متخصص رفتی دارو نباید بخوریم دیگ؟ حتما میرم

رفتم تو شیراز پیش هر دکتری میتونستم رفتم 

اینجا تا میفهمیدن مشکلم چیه ارجاع میدادن به البرزی که اونم ادم فوق العاده بدی بود و نمیدونم چرااسمشو گذاشتن دکتر وقتی شعور رفتار درست نداره 

یبار مشهد رفتم سونو وقتی تازه ازدواج کرده بودم دکترش گفت تو مشهد دارو میدن تعجب میکنم چرا تو شیراز هیچی به تو ندادن ، دکتر سونو شیرازمم میگفت توی تهران اندو رو سریع عمل میکنن 

شنیدم دارو میدن ولی به من چیزی ندادن