2777
2789
عنوان

دوست دارم بابامو خفه کنم...

305 بازدید | 7 پست

باید برای ازمون استخدامی بخونم رفتم تو سایت منابع رو دیدم و.کتاباش ..

بهش گفتم اینا رو برام بخر ..حالا دیروز رفته نمونه سوالا رو برام تو لپ تاپ گذاشته میگه نزدیک 800 سواله اینا رو بخون.

حالا من دبیری ریاضی ام سوالا ریاضی اند مگه عین اینا میاد؟؟!!!خب باید درس رو بخونی که بعد نمنونه سوال جواب بدم... میگه همینا رو بخون ... اصلا چجور بخونم ..اونم ریاضی هزار تا عدد تغییر میکنه....

نمیدونید چقدر سخته اعصابم خورد

حالا خسیس نیستا متوجه نیست که من باید درسنامه رو بخونم بعد نمونه سوال کار کنم خب من درس نخوندم اصلا چمیدونم چجور این سوال رو جواب داده اونم تستی...

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

خو بهش بگو

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون دبیر هستین؟؟کلاس خصوصی بزار برای بچه..خودتون درآمد ندارین؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اخی عزیزم

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!

نمیشه درسنامه رو دانلود کنی؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم چه بابای باحالی داری 😊😊😍😍😍🤣 یدونه بوسش کن 

بگو پدر جون فدات بشم پول بده درسنامه بخرم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

من يادمه تو دانشگاه بودم قانون عوض شد و بايد منبع جديد مطابق با قانون جديد تهيه ميکرديم بهم ميگفت خوب همين قبليه رو بخون خودت مطابقت بده حالا فکن کن کل قانون تغيير کرده بودا نه چنتا ماده خب اگه در اون حد بودم که خودم کتاب مينوشتم  

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.