2777
2789

خانومای قشنگ میخوام یه پیشنهاد عالی بدم برای اینکه چطور برای اینده خودتونو بچه هاتون سرمایه گذاری کنین،اگه پایه این توضیح بدم بهتون

من به عنوان دوستتون که طلا فروش هستم میخوام بهتون بگم که اگه خواستین با طلا سرمایه گذاری کنین هیچوقت برای سرمایه گذاری خودتون سکه پارسیان نخرید سکه پارسیان برای کادو دادن خوبه نه برای سرمایه گذاری خودتون 

هستین بگم؟؟؟!!!!

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چی بخریم طلای بدون اجرت؟

طلای اب شده بهترین گزینه هست که وقتی خرد خرد پولتونو جمع میکنین بدین طلای اب شده بخرین

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم

وای من میخواستم همین الان تایپیک برنم بپرسم. ی مقدار پول دارم نمیدونم برا دخترم نیم ست النگو یا هر چی دیگه بگیرم یا بدم چند تا ربع یا نیم سکه. خدا خیرت بده راهنمایی کن.

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من

بگیر

ولی یچیزی مثلا من ک سنم کمه و سرکار نمیرم هر از گاهی ی سکه پارسیان میگرم ب عنوان پس انداز اشتباهه؟!

کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔
طلای اب شده بهترین گزینه هست که وقتی خرد خرد پولتونو جمع میکنین بدین طلای اب شده بخرین

اب شده یعنی چی؟

منظورت اون دونه ریزاست؟؟؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

الان نمونه طلای اب شده رو عکسشو بهتون میذارم

سلام بر دوست طلافروش

از اوضاع طلا خبر ندارید??

بنظرتون توافق شه تا کجا میاد پایین?

اصلا میاد?😢

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

طلا اب شده چطوره قیمتش چیه

کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔

اخه طلای ابشده میگن باید از اشنا خرید ک کلک نزنه و وموقع فروشش یکم سخته ؟؟ من ایناروشنیدم از کسی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘