2777
2789
عنوان

چیکار کنم با بچه ی نوپا؟!

308 بازدید | 20 پست

بچم یه سالشه میتونه وایسه و چهار دست و پا میره ولی همش دستشو میگیره رو مبل یا مثلا میز تی وی من مدام باید حواسم بهش باشه که نخوره زمین چون با سر بر می گرده و‌کلی گریه می کنه .من ۲۴ ساعته باید کنارش مراقب باشم چون خودش وای میسه ولی مثلا بعد پنج دقیقه گاهی ام زودتر می افته زمین و کلی گریه میکنه.من خیلی میترسم چون همه جای خونه سرامیکه و کلی جای خطرناکه نکنه سرش بخوره جایی اصلا نمیشینه بازی کنه فقط میخواد وایسه 😶

باید چیکار کنم به نظرتون ۲۴ ساعته نگهبانش باشم .بلور کنید می رم دستشویی میبینم وایساده میز تی وی رو گرفته بعد تا میام پیشش میخوره زمین یه بار سرش خورده بود به میزنگرانم .از طرفی ام به هیچ کاری نمی رسم 

هیچی صبر و تحمل 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش تاب بگیر

یا بزارش رو صندلی غذا جلو تلویزیونی چیزی 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

یکی از این محافظ سرها بگیر تا مدتی که راه رفتنش درست شه حداقل یکم خیالت راحته

ضمنا من فوم هم گرفته بودم تمام سرامیکا رو با فوک پوشوندم از این فوم ها که تو مهدکودک ها هست 

یه ماهه درست میشه راه رفتنش نگران نباش سختیش همون اولشه بعدش برات میدوعه 

😀موتوشکرم

دختر منم دقیقا همین بود ولی من سعی کردم جاهای خطرناک امن کنم ک اگه هم افتاد خدای نکرده ضربه ای نخوره ولی بازم روزی چند باری سرش ب این ور اون ور می‌خورد از بس شیطون بود

جووون بعد چیکار کردی فومارو؟

عزیزم این عکس پسرم نیست ولی دقیقا همین شکلیه 

الان عکسشو با این محافظا ندارم ولی اونم میزاشت خیلی قلمبه میشد 🤣🤣

هنوزم پهنه فوما چون هنوزم میدوعه یهو خودشو پرت میکنه رو زمین باید بمونن 

۱۵ ماهشه الان