powerful_dena مدیر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 عنوان کنکوری ها 🤓 | مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 90 پست سلام خوبید 🤗 🧡خوب درس میخونید؟ بچه ها تا کجا پیش رفتید 😪🥴 وای من از استرس مردم ..هر چی میخونم انگار از حجم کتابا کم نمیشه . دوران مرور نزدیکه ..ماه رمضون هم نزدیکه ...یا خدا امسال هر کس نتیجه تلاش هاشو ببینه ..من باید همین امسال قبول شم 😫 «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 1400/12/14 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روسری_آبی44 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 860 خوشبحالت منم تلاش کردم تا بهش برسم شما هم تلاش کنین حتما میتونین ➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 منم دارم به خودم امید میدم وگرنه بعید نیست نرسم ولی هر موقع هر درسی رو تموم کردی. سریع شروع کن به جم ... سعیت رو بکن که شرمنده خودت نشی سال چندمته؟! تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
اسمرالدا_گریدی عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 5022 سعیت رو بکن که شرمنده خودت نشی سال چندمته؟! من یه لیسانس دارم 😁 اولین بارمه کنکور تجربی میدم.
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 عزیزم یه کانال پیدا کردم که داره همه فیلماشو یه مجموعه سالیانه داره. یه مجموعه داره به اسم ریستارت ... ببین با سال۱۴۰۱ شروع کنبعدشم نوبان دان بزنیا کلا tntدان کن جمعبندی باشهتعداد جلساتشم کمتر باشهمال پارسال دان کنتستای خوبیم حل میکنه زمانشم کمترهمن پارسال باهاش کار میکردم هنوزم جزوه هاشو دارم الان از رو همونا میخونم البته تازه شروع کردم
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 عزیزم یه کانال پیدا کردم که داره همه فیلماشو یه مجموعه سالیانه داره. یه مجموعه داره به اسم ریستارت ...
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 ببین با سال۱۴۰۱ شروع کن بعدشم نوبان دان بزن یا کلا tntدان کن جمعبندی باشه تعداد جلساتشم کمتر باشه ... مرسی عزیزم تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 مرسی عزیزم کانالاشو پیدا میکنم برات میفرستممن چندروزه تل و اینستا حذفیدم ک بخونم🤗😂وگرنه کلی کانال دارم
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 کانالاشو پیدا میکنم برات میفرستم من چندروزه تل و اینستا حذفیدم ک بخونم🤗😂 وگرنه کلی کانال دارم خودم یکی پیدا کردم همه رو داره عزیزم نمیخوادموفق باشی عزیزم🤗 تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 خودم یکی پیدا کردم همه رو داره عزیزم نمیخواد موفق باشی عزیزم🤗 خداروشکر عزیزمهمچنین خودتپس زرو دان بزن بعد اول برنامشو نگاه کنچون اولین جلسات با معادله و نامعادلهبعدشم تابع براکتی و رادیکالیبعدشم رسم توابع ایناسدیگه میره رو مثلثاتبعد حددیگه بعد مشتق
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 خداروشکر عزیزم همچنین خودت پس زرو دان بزن بعد اول برنامشو نگاه کن چون اولین جلسات با معادله و نام ... اره دیدم طرح درسشوولی خیلی طولانیههر فیلم سه تا چهار ساعتبه نطرت وقت هست همشو بببنم!؟هفته ای چندتا شو ببینم خوبه؟ تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 اره دیدم طرح درسشو ولی خیلی طولانیه هر فیلم سه تا چهار ساعت به نطرت وقت هست همشو بببنم!؟هفته ای چ ... اوه خوب شد گفتی ببین با مکس پلیر ببینسرعت۲xهمه اساتید همین تایم دارناون اریان ک فقط چرت و پرت ۳.۵هر جلسش
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 اوه خوب شد گفتی ببین با مکس پلیر ببین سرعت۲x همه اساتید همین تایم دارن اون اریان ک فقط چرت ... اها ینی الکی طولانیش کردن😂مزخرفا تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 اها ینی الکی طولانیش کردن😂مزخرفا نه ببین الکی طولانیش نکرده خیلی اروم اروم ریلکس توضیح میدهاول جلسشم بهت میگه ریاضی زیاد مهم نیست اول زیست و شیمی و عمومیا بعد بیا سراغ ریاضی و فیزیکمن خودم مدرسم ولی اینارو میگم ک بدونیدخیلی ادم باحالیه اصلا ریاضیو با گوشت پوستت درک میکنی
siahbakht عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 844 منم تلاش کردم تا بهش برسم شما هم تلاش کنین حتما میتونین رتبت چن شد چ سالی کنکور دادی؟
روسری_آبی44 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 860 رتبت چن شد چ سالی کنکور دادی؟ 1400 کنکور دادم رتبمم سه رقمی منطقه دو ➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱