2777
2789
عنوان

کنکوری ها 🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به روی ماهت. چرا نتونستی اختصاصی به خوبی عمومی عمل کنی؟

نخونده بودم اصلا

واسه عمومی هم فقط کنکورایی که روزای قبل واسه رشته های دیگه برگزار شد رو بررسی کرده بودم

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
نخونده بودم اصلا واسه عمومی هم فقط کنکورایی که روزای قبل واسه رشته های دیگه برگزار شد رو بررسی کرده ...

ان‌شاءالله امسال موفق میشی. من میخوام از اردیبهشت جمع بندی رو شروع کنم. شما چه طور؟

ان‌شاءالله امسال موفق میشی. من میخوام از اردیبهشت جمع بندی رو شروع کنم. شما چه طور؟

مرسی عزیزم

من تا اخر اردیبهشت خوندنم تموم میشه احتمالا تا هفته اول خردادم طوبل میکشه چون دیر شروع کردم متاسفانه

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
مرسی عزیزم من تا اخر اردیبهشت خوندنم تموم میشه احتمالا تا هفته اول خردادم طوبل میکشه چون دیر شروع ک ...

منم دارم به خودم امید میدم وگرنه بعید نیست نرسم ولی هر موقع هر درسی رو تموم کردی. سریع شروع کن به جمع بندی.

صبر نکن همه با هم تموم بشه.