powerful_dena مدیر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 عنوان کنکوری ها 🤓 | مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 90 پست سلام خوبید 🤗 🧡خوب درس میخونید؟ بچه ها تا کجا پیش رفتید 😪🥴 وای من از استرس مردم ..هر چی میخونم انگار از حجم کتابا کم نمیشه . دوران مرور نزدیکه ..ماه رمضون هم نزدیکه ...یا خدا امسال هر کس نتیجه تلاش هاشو ببینه ..من باید همین امسال قبول شم 😫 «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 1400/12/14 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhoooooon عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1622 میشه کانالشو بم بدی؟! پیدا میکنم برات میفرستم فقط یاداوری کن
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 ممنون عزیزم❤ امیدوارم امسال دیگه سوالات نرمال باشه 🧡 آره ایشالا که استاندارد باشن سوالا «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 پیدا میکنم برات میفرستم فقط یاداوری کن عزیزم یه کانال پیدا کردم که داره همه فیلماشویه مجموعه سالیانه داره.یه مجموعه داره به اسم ریستارت که ۲۹ جلسه اس... کدومو دانلود کنم؟مبحثی نبود هیجا که مباحثی رو که میخوام دانلود کنم تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 سلام بچه ها من پشت کنکوری ام هدفم رتبه زیر ده هزار منطقه سه هستش درصدام تو کنکور ۱۴۰۰ دینی ۵۴ عربی ... با این درصدا پرستاری نیاوردی؟ آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 دینی تموم کردم ادبیات دهم و یازدهم تموم پلی دوازدهم نه زیست دهم تموم ولی یازدهم دوازده ... شهر خودم باشه بهتره چه ازاد چه دولتیولی اره میرم آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
siahbakht عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 844 سلام بچه ها من پشت کنکوری ام هدفم رتبه زیر ده هزار منطقه سه هستش درصدام تو کنکور ۱۴۰۰ دینی ۵۴ عربی ... کی سروع کردی
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 عزیزم یه کانال پیدا کردم که داره همه فیلماشو یه مجموعه سالیانه داره. یه مجموعه داره به اسم ریستارت ... الا هست رایگانه و مدرس ها راضی هستن که از ویدیو هاشون استفاده کنی «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 با این درصدا پرستاری نیاوردی؟ نه ۴۴ هزار شدمتخصصی هام پایین بودن زبان و ریاضی صفرشیمی و فیزیک ۵ درصد تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 نه ۴۴ هزار شدم تخصصی هام پایین بودن زبان و ریاضی صفر شیمی و فیزیک ۵ درصد اه چه بدتخصصیات کار کن پس آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 کی سروع کردی امسالو یا پارسال؟!پارسال اصلا نخوندم فقط کنکورایی که روازی قبل برای رشته های دیگه برگزار شد رو بررسی کردم درصد عمومیام به خورده خوب شدامسالم تازه یه ده روزی هست شروع کردم تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 اه چه بد تخصصیات کار کن پس اره تخصصی هام باید خوب کار کنم این دفعهعمومیا برام اسونن میخونم و ازمونای قبلی رو کار میکنمفقط نمیدونم چند روز واسه جمعبندی بزارم کافیه تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 الا هست رایگانه و مدرس ها راضی هستن که از ویدیو هاشون استفاده کنی نمیخوام زیاد از فیلم استفاده کنم... خیلی وقت گیره فقط همون ریاضی رو میخوام استفاده کنم تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 اه چه بد تخصصیات کار کن پس ۴۴ هزار با توجه به رقابت شدید پارسال و سختی سوالا زیاد بد نبود .دوست خودم زیست رو ۴۰ زد ۴۰ هزار شد ..درسش عالی بود ..تقلب هم زیاد بود اما برای هدفش باید خیلی بیشتر از اینا تلاش کنه .. «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6630 نمیخوام زیاد از فیلم استفاده کنم... خیلی وقت گیره فقط همون ریاضی رو میخوام استفاده کنم اها درست 👌🏻 «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
yeganeh891 عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1357 بچه ها من انسانیم همش ول کردم موندم چیکار کنم 🥺😣😣😣😣 دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی