sophie_sophie مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 عنوان حس ششم... | مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 358 پست حس ششمی هستم:)!سوالهاتون رو بپرسید جواب میدم درخدمتم. 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚 1400/12/14 | 13:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان1390 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 7431 سلام عزیزم میشه لطفا حست رو درباره ی نتیجه ی دادگاهی که داریم بگی ، ممنون 🌹🌹🌹 وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 واقعا دوسم داره؟ ظاهرمو بگو لطفا؟ کی عقد میکنیم؟ متوسطه از لحاظ دوست داشتن ولی براش مهمی موهات صاف و چشمات هم مشکی لبات هم متوسط رو به بزرگ چشم هات یکم بادومی و قد هم متوسط رو به کوتاه تقریبا سفید پوست هستی خرداد یا تیر 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
armiandh عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 152 متوسطه از لحاظ دوست داشتن ولی براش مهمی موهات صاف و چشمات هم مشکی لبات هم متوسط رو به بزرگ چش ... پوستم سفیده سفید نیست ولی خب بقیش درست بودخرداد یا تیر چ سالی؟ منم آن شیخ سیه روز ک در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را...❤🙂🧿
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 سلام عزیزم میشه لطفا حست رو درباره ی نتیجه ی دادگاهی که داریم بگی ، ممنون 🌹🌹🌹 یکم طول میکشه ولی اخر جدا میشی حس میکنم تا اخرای اردیبهشت دیگه حل میشه 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
مامان1390 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 7431 یکم طول میکشه ولی اخر جدا میشی حس میکنم تا اخرای اردیبهشت دیگه حل میشه مرسی 🙏🙏🙏 وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 پوستم سفیده سفید نیست ولی خب بقیش درست بود خرداد یا تیر چ سالی؟ بله عزیزم منم گفتم تقریبا سفید هستید :) امسال 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
armiandh عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 152 بله عزیزم منم گفتم تقریبا سفید هستید :) امسال وای جدی میگی؟اسمشو میتونی بگی؟یا مثلا اول اسمشو....یا مشخصات ظاهری عشقمو🥲 منم آن شیخ سیه روز ک در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را...❤🙂🧿
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 سلام روزتون بخیر خوبین؟ ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان ۱۴۰۱ مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور؟ تش ... بله ترکیه 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 سلام روزتون بخیر خوبین؟ ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان ۱۴۰۱ مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور؟ تش ... سلام روز شما هم بخیر ممنونم از شما ❤️❤️ 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 وای جدی میگی؟ اسمشو میتونی بگی؟ یا مثلا اول اسمشو....یا مشخصات ظاهری عشقمو🥲 بله فکر کنم داخلش .ب. داشته باشه مشخصات ظاهری هم قد بلند گندمی پوست چشم هاهم قهوهای ای سوخته دماغ متوسط رو به بزرگ لب کوچیک مو هم مشکی ولی توی افتاب قهوه ای 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
armiandh عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 152 ببخشیدا خیلی سوال میپرسم...ی سوال دیگم اینه ک الان حالش خوبه؟ آخه اف شده از دعوای دیشب ب بعد🥺😭 منم آن شیخ سیه روز ک در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را...❤🙂🧿
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5069 سلام میشه در مورد قبول بگین اونچه که تو ذهنمه بهش میرسم بله ولی باید خودتون هم براش بیشتر تلاش کنید 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
armiandh عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 152 بله فکر کنم داخلش .ب. داشته باشه مشخصات ظاهری هم قد بلند گندمی پوست چشم هاهم قهوهای ا ... داخلش ب نداره ولی بقیش درست بود🥺 منم آن شیخ سیه روز ک در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را...❤🙂🧿