2777
2789

قبل اینک با شوهرتون ازدواج کنید ازش بدتون میومد؟

مثلا ب این فک میکردین ک ممکنه ازدواج بهتری داشته باشین و مورد بهتری واستون پیش بیاد؟

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوری فکر میکنی ازدواج نکن چون ممکنه بعدا پشیمون بشی و زندگی جفتتونو خراب کنی

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

ن

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

نه بدم نیومد

برعکس وقتی دیدم، برا آینده اش برنامه و هدف داره، اهل کتاب و خانواده خوب داره بله رو شب تولد19 سالگیش گفتم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

نه بابا مگه خل بودم،ذره ای از کسی خوشم نمیومد همون اول کار نه میگفتم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ببین عشق بنظرم خیلی سنگینه 

اگه خوشت میاد ازش یا خوبین باهم ادامه بده ادم از اینده خبر نداره که 

شاید رابطتتون خیلی قشنگ شد نباید بیخودی خراب کنی هرچیو 

پسر خوب کمه ها سعی کن به طرف درست خودتو و اونو هدایت کنی که مشکل پیش نیاد

من بخاطر لاغر بودن زیادش اصلا خوشم نمیومد. ولی گفتم یه کاری میکنم چاق میشه. وقتی تغییر کرد دیگه دنیا رو باهاش عوص نمیکنم. و به کسی دیگه فکر نمی‌کنم. از ته وجودم دوسش دارم