2821
2789

لیسانس که نه که

من بعد ۷ سال تافل گرفتم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیسانس که نه که من بعد ۷ سال تافل گرفتم

من قبلا میرفتم چون علاقه نداشتم بیخیال شدم 

ولی متاسفانه الان برا ارائه مدرک دکترام باید مدرک لیسانس زبان تحویل بدم چون بین المللی هست میخوام یه جوری بخونم که سریع تموم بشه 

خوبه ؟ خیلی زیادی رو گرامر کار نمیکنن؟

خوب که الان همه یه چیزی هستن.

گرامر هم شده تنها چیزی که مهمه البته مهمه اما من شکوه هم بودم رو اسپیکینگ کار تمیکردن فقط گرامر 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
من قبلا میرفتم چون علاقه نداشتم بیخیال شدم  ولی متاسفانه الان برا ارائه مدرک دکترام باید مدرک ...

مطمعنی لیسانس زیان هست.؟؟

خب برای کار ها یا تافل میخوان یا آیلتس که یه سال میخونی میری آزمون میدی با توجه به نمره ات یه مدرک میدن

الان کلاساتون انلاینه  ؟

من تافل رو دادم تموم شد دیگه دانشگاه نخوندم

خوب که الان همه یه چیزی هستن. گرامر هم شده تنها چیزی که مهمه البته مهمه اما من شکوه هم بودم رو اسپی ...

ممنون 

دنبال ی کلاس خوبم خودم قبلا کیش میرفتم خیلی‌خوب بود الانو نمیدونم 

جواب ابلهان خاموشیست 
ممنون  دنبال ی کلاس خوبم خودم قبلا کیش میرفتم خیلی‌خیلی بود الانو نمیدونم

عزیزم راستش من هم خودم هم دوستای صمیمی ام موسسه های زیادی رفتن و میدونم.بهترینشون کانون زبان و شکوه هستن .راستش من خودم روی اسپیکینگ خودم کار میکردم الان همه ی کتاب ها و موسسه ها شدن گرامر

از طرفی برای پول خودشون ترم ها رو طولانی میکنن،زبان رو در اصل میشه تو دو سال تموم کرد اما اینا برای پول خودشون حداقل ۷،۸ سال طولش میدن.یه صورت کلی زیاد آموزشگاه ها خوب و صحیح آموزش نمیدن البته همه جا اینطوره اما بازم برو سراغ شکوه و کانون زبان

مطمعنی لیسانس زیان هست.؟؟ خب برای کار ها یا تافل میخوان یا آیلتس که یه سال میخونی میری آزمون میدی ب ...

اره حتما باید لیسانس باشه چون مدرک بین الملی دکترا هست 

عزیزم راستش من هم خودم هم دوستای صمیمی ام موسسه های زیادی رفتن و میدونم.بهترینشون کانون زبان و شکوه ...

من قبلا کانون زبان میخوندم و دوباره میخوام برم کانون زبان شما الان نمیدونید الان که انلاینه تعین سطحش چطور شده ؟