بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز! علایق دیگران به شما ربطی نداره و شما حق ندارید به خاطر علایق یکی اونو تحقیر یا مسخره کنید!😊بیاید یکمی باهم مهربون باشیم🦋انسانم آرزوست🦋💜army💜
دوست عزیز! علایق دیگران به شما ربطی نداره و شما حق ندارید به خاطر علایق یکی اونو تحقیر یا مسخره کنید!😊بیاید یکمی باهم مهربون باشیم🦋انسانم آرزوست🦋💜army💜
چرا تاپیک مدیریت هزینه ها و صرفه جویی بنده رو تعطیل کردید؟
سلام بحث سیاسی نشده بود داخلش؟ در مورد گرونی و ...
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نمیدونم فکر نمیکنم من یه مدت بود فعال نبودم اما دوستان زیادی عضو تاپیک بودن و جو آرومی داشت...فقط ر ...
چک میکنم
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت