2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 112 پست
تازه میخواستم امروز بهش زنگ بزنم و دوباره باهاش حرف بزنم🙁

کی چی بشه؟ برگرده و تو یک عمر بشی تو سری خور؟ ما اگه حرفی میزنیم تجربه شوهر داری داریم فکر نکن اومدیم الکی سرگرم بشیم

فراموشش کن . ادمی که انقدر راحت کنارت میزاره لیاقتتو نداره . همینا هستن سر هر مسئاله ای زنشونو نادید ...

حتی یبارم سر یکی فامیلاشون کلی داد زد سرم اما من حرفی نزدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان بعد اون همه التماسی ک دیشب کردم نمیخواد بهش چیز دیگه ای بگم نگم ک واسم مهم نیست و این حرفا.. ی ...

نه دی.ه گند نزن و باهاش حرف نزن

ولی تا میتونی به خودت برس از این به بعد 

چون آشنا هست و می بینه

من باشم کلا یه خط بزرگ روش میزنم حتی اگر بعدا برگرده

ولی بذار حسرتت رو بکشه 

کی چی بشه؟ برگرده و تو یک عمر بشی تو سری خور؟ ما اگه حرفی میزنیم تجربه شوهر داری داریم فکر نکن اومدی ...

چمیدونم گفتم دوسش دارم نباید بخاطر غرورم بزارم بره

اسرار کردم ولی حرف حرف خودش بود انگار ن انگار ک من هستم میگفتم ی هفته سختته

توروخدا بگید هیچی دیگه بهش نگم..پیام بهش ندم زنگ نزنم.. اخ بخدا من تحمل ندارم😭

نه اگه شما که حرفاتو زدی که زیادی هم گفتی دیگه هیچی نگو تا خودش اگر خواست بیاد جلو این ناز و اداهای خاله زنکی چیه دیگه 

چمیدونم گفتم دوسش دارم نباید بخاطر غرورم بزارم بره اسرار کردم ولی حرف حرف خودش بود انگار ن انگار ک ...

باور کن همچین آدمی رو هرچی بی محلی کنی بیشتر میاد سمتت مگه اینکه بهونه بوده کار بابات و منتظر یه چیزی والا بابات کار بدی نکرده خیلی طبیعی و ب روال بوده

نمی‌دونم گلم منم بهترین دانش آموز شهرمون بودم بخاطر شوهرم دانشگاه نرفتم چون گفت خوشم نمیاد خر شدم نر ...

چه اشتباهی کردی دوباره ادامه تحصیل بده

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
باور کن همچین آدمی رو هرچی بی محلی کنی بیشتر میاد سمتت مگه اینکه بهونه بوده کار بابات و منتظر یه چیز ...

منم گفتم خب اونم پدر گفت ما ک غریبه نبودیم.

امروزم باباش زنگ میزنه ک مثلا استخاره کردیم بد اومده نمیایم