2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 112 پست
دیدی گفتم این مردا دنبال دخترایین ک دست نیافتنی ان دم دستی باشیم همین میشه حقمونه هرچی میخوریم از ای ...

الان دیگه نمیخواد اون گندی ک دیشب زدمو درست کنم

دیدی گفتم این مردا دنبال دخترایین ک دست نیافتنی ان دم دستی باشیم همین میشه حقمونه هرچی میخوریم از ای ...

بهش پیام بدم الان..

ک دیشب فقط بخاطر دلم اسرار کردم.

برو دیگه مهم نیست.

چی بگم بهش؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی هرچقدر به مردها رو بدی پرو تر میشن منو و شوهرم دقیقا نه ولی تقریبا مثله تو بودیم با این حساب ک اون بخاطر خونوادش کشید عقب من التماس من گریه ولی اومدم به خودم محلش نذاشتم میدید منو آدم حسابش نکردم بعد ۳سال خودش با التماس اومد

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵
اسی هرچقدر به مردها رو بدی پرو تر میشن منو و شوهرم دقیقا نه ولی تقریبا مثله تو بودیم با این حساب ک ا ...

الان بعد اون همه التماسی ک دیشب کردم نمیخواد بهش چیز دیگه ای بگم نگم ک واسم مهم نیست و این حرفا..

یا دیگه اصلا ولش کنم؟

الان بعد اون همه التماسی ک دیشب کردم نمیخواد بهش چیز دیگه ای بگم نگم ک واسم مهم نیست و این حرفا.. ی ...

کلا دیگ بیخیال  نشون بده  خودتو پروفایل شاد بذار آرایش کن آهنگ بذار برقص خودش پشیمون میشه

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵
اخه همو دوس داشتیم دوسش داشتم... چرا بخاطر غرور اینکارو کرد دیشب غرورمو زیرپا گذاشتم کلی التماسشو ...

فراموشش کن . ادمی که انقدر راحت کنارت میزاره لیاقتتو نداره . همینا هستن سر هر مسئاله ای زنشونو نادیده میگیرن

ب همین سادگی..پس روزایی ک بخاطرش حروم شد.درسمو ادامه ندادم..سرکار نرفتم چون دوس نداشت..اما حالا این ...

واه .... درس میشه برات که تصمیماتت رو برای خودت بگیری نه یه پسر غریبه ... ازدواج با التماس و این بحث ها نمیشه... برو خدا رو شکر کن با این آدم مسخره زیر سقف نرفتی....