2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروتئین زیاد بخور

کربوهیدارت کمتر

هر چی پروتئین بیشتر بخوری بیشتر سیر میمونی و لاغرترم میشی

مثلا ۳ تا تخم مرغ ابپز بخور؛ با یه کف دست نون و گوجه

بهتر از نون پنیر چاییه که پر از شکره

ناهار استیک بخور با سبزیجات گریل شده

شامم یه تیکه سالمون با سبزیجات

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

سلام ، بچه ها به نظر من بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنمون دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،

یه کاربر به اسم رقیه جووون که ازش رژیم گرفته بود و راضی بود همین جا گذاشته بود

خدا خیرش بده

منم راضی بودم، میذارم شاید برای کسی مفید باشه

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم رو براتون می فرستم، امیدوارم به کارتون بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

وای خیلی سخته وزن کم کردن منم هرکاری میکنم لاعرنمیشم یه کیلو کم کنم هفته بعد یک ونیم اصافه میشم  ...

من رژیمم ی کم سخته... خام گیاهخوارم و ورزش هم کم میکنم توی یکماه 11 کیلو کم کردم

ببین من یه زمانی همه این راههارو امتحان کردم اخرش هم رسیدم به نقصان کالری و ورزش منظم

روزی هشت لیوان اب بخور

تا هشت شب شامتو بخور دیگه هشت به بعد دیگه چایی یا اب بخور فقط

پروتئین بیشتر استفاده کن

هر چی هم میخوای بخوری بخور منتها یه مقدار کمترش کن

هرروز هم برو ورزش مثل پیاده روی یا ایروبیک  در خانه

من با این کار حتی نوشابه و پیتزا میخوردم اما لاغر شدم 

من رژیمم ی کم سخته... خام گیاهخوارم و ورزش هم کم میکنم توی یکماه 11 کیلو کم کردم

چه خوب کم کردی من یکسال نیمه شروع کردم به ورزش بعداز تولد دخترم که۶کیلو اصافه کردم الان فقط تونستم یکسال نیم سه کیلو کم کنم ولی یکسره نمیتونم رزیم داشته باشم یه هفته میخورم یه ماه نمیخورم ولی بازم راصی نیستم