2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونی که تصمیمش جدیه به هیچی فکر نمیکنه

اون که بله ولی در کل کار اشتباهیه و واقعا عاقبت بدی داره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
افرین همین 

ممنون

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
درسته،کاش هیچکس نرسه به جایی که نخواد حتی زندگی کنه

ای کاش همینطور بشه 

واقعا دردناکه 

کسی که به خودکشی فکر میکنه از همه جا قطع امید کرده محبت میخواد کسیو میخواد که ناجیش بشه تا ازون حال دربیاد 

چون خودم تجربه اشو دارم یبار بطور جدی تصمیم گرفتم به خودکشی چون ناامید بودم از همه چیز و همه کس اما یهو از سرم پرید و نفهمیدم چرا انگار خدا بهم نظر کرد نکنم اینکارو 

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

خواهر من عاشق یه پسر شد پسره بسیار دوست داشت خیلی هم دوست داشتن اومدن خواستگاری و نامزدی و دو اسفند عقدشون بود. همه خوشال بودیم از این وصلت. من تو خونه عقد گرفتم براشون هنوز مبل و میز سفره عقد تو‌راهرو خونه است . پنج روز بعد عقد یعنی جعمه قبلی دوماد عزیزم آتیش گرفت. درصد سوختگی بالا بود اعزامش کردن مرکز استان

2824
2823
2791
2779
2792