چکار کنم. اون پسر بیچاره که اصلا فقط خاطراتش که همه خوب بودن تو ذهنم میاد و میره . گذشت و تموم شد. خ ...
نگو گذشت و تموم شد اون پسره بیچارم باکلی ارزو و دل خوشی چشمش به عشقش موندو رفت😔😔 جونش رفت جوونیش رفت مادرش بیچاره شدمرگ فرزند اونم جوون خیلی سخته من آب شدن پدرمادرمو میبینم خصوصا مادرم و عشقشم بیچاره شد 😭😭😭 میخواستن سال دیگه ازدواج کنن
خواهرشما بامرگ عشقش میشه مرده متحرک واقعا نمیدونم چی بگم دلم آتیش گرفت براشون 😔😔خیلی مواظبش باشین خیلیییی باید بذارین دوره ی سوگ روبگذرونه و مشاوره ببرین بعدش
یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
نگو گذشت و تموم شد اون پسره بیچارم باکلی ارزو و دل خوشی چشمش به عشقش موندو رفت😔😔 جونش رفت جوونیش ر ...
گناهی صابرم . تا چند روز پیش میگفت خداکنه صورتم زشت نشه. من در به در کاراش بودم معاف شه . میگفتم بفهمه معافه زود خوب میشه. صبح نمیدونم با خواهرم چه کنم. بابام دو سال پیش ببه مادرم خیانت کرد رفت با یه فاحشه ازدواج سفید و داره زندگی میکنه. ماها چون ازدواج کرده بودیم بهتر بود وضعمون. ولی این خواهر کوچکه دوسال زجر کشید دوسال داغ پدرم رو دلش بود. تا الان که دیگه گفتم خوشبختی بهش رومیکنه
یه سوال دیگه . یه خواهر دیگه دارم که ترکیه است . اونو چه کنم. بگم بهش که نمیتونم از بقیه بفهمه که بد از بدتر ه . اصلا موندموسط آتش نمیدونم چه کنم کاش بیاین بگین
فدای تو عزیزم چجوری به خواهرت گفتی؟؟ حالش چطوره بیچاره؟؟ تشیح جنازه شدبنده خدا ؟
سلام عجب روز بدی بود اون روز تا 4 صبح بیدار موندم بعد رفتم توی جاده وقتی رسیدم به خواهرم گفتم بیا ببرمت خونه یه نفر دیگه که پیش اقوام شوهرت نباشن . اون گفت نه صابر بهتر شده دارن اعزام میکنن شیراز که بیمارستانش بهتر باشه. که اقوام صابر همشون با لباس مشکی اومدن پشت در آپارتمان مادر صابر فهمید خودش رو خیلی زد. خواهرم نسترن هنوز گیج بود منم برش داشتم اوردم پایین که ببرمش خونه توراه بهش گفتم اون حدسی که میزنی درسته. الهی ببمیرم براش ....