2821
2789
وااای نفسم گرفت یااا خدا 😭😭😭😭 خدا به دادتون برسه خدا به داد دل مادرش دل خواهر شما برسه 😭😭 من د ...

گناهی خواهرش گناهی مادرش گناعی داداشش

فک کن تو حال بدش برای بچه من ویس فرستاده دوست دارم. 

تمام دردی رو که یه هفته کشیده با قلبم حس کردم. و خواهرم و خانواده اشاز نزدیک دیدن

همشون 

چکار کنم. اون پسر بیچاره که اصلا فقط خاطراتش که همه خوب بودن تو ذهنم میاد و میره . گذشت و تموم شد. خ ...

نگو گذشت و تموم شد اون پسره بیچارم باکلی ارزو و دل خوشی چشمش به عشقش موندو رفت😔😔 جونش رفت جوونیش رفت  مادرش بیچاره شدمرگ فرزند اونم جوون خیلی سخته من آب شدن پدرمادرمو میبینم خصوصا مادرم و عشقشم بیچاره شد 😭😭😭 میخواستن سال دیگه ازدواج کنن

خواهرشما بامرگ عشقش میشه مرده متحرک واقعا نمیدونم چی بگم دلم آتیش گرفت براشون 😔😔خیلی مواظبش باشین خیلیییی باید بذارین دوره ی سوگ روبگذرونه  و مشاوره ببرین بعدش

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گناهی خواهرش گناهی مادرش گناعی داداشش فک کن تو حال بدش برای بچه من ویس فرستاده دوست دارم.  تم ...

😔😔🖤فقط خدابه همتون همشون صبربده جاش بهشت باشه ایشالله  زبانم قاصره ازبیان بزرگیه این غم

نگو گذشت و تموم شد اون پسره بیچارم باکلی ارزو و دل خوشی چشمش به عشقش موندو رفت😔😔 جونش رفت جوونیش ر ...

گناهی صابرم . تا چند روز پیش میگفت خداکنه صورتم زشت نشه. من در به در کاراش بودم معاف شه . میگفتم بفهمه معافه زود خوب میشه. صبح نمیدونم با خواهرم چه کنم.  بابام دو سال پیش ببه مادرم خیانت کرد رفت با یه فاحشه ازدواج سفید و داره زندگی میکنه. ماها چون ازدواج کرده بودیم بهتر بود وضعمون. ولی این خواهر کوچکه دوسال زجر کشید دوسال داغ پدرم رو دلش بود. تا الان که دیگه گفتم خوشبختی بهش رو‌میکنه

گناهی صابرم . تا چند روز پیش میگفت خداکنه صورتم زشت نشه. من در به در کاراش بودم معاف شه . میگفتم بفه ...

😔😔اللهی چی بگم که بعضیا قسمتشون غمه درده نمیدونم حکمت خدا چیه

واقعا. باهات موافقم بعضی ها جز درد سهمی ندارن.. مرسی سنگ صبورم بودی

فدای تو عزیزم

چجوری به خواهرت گفتی؟؟ حالش چطوره بیچاره؟؟ 

تشیح جنازه شدبنده خدا ؟

سرچ کن سایت امیر همتی افشاها و لایو ها وپادکستارو دانلود کن رایگانه ولی میلیاردی می ارزن خیلیارو از خودکشی منصرف کرده کانال تلگرامم دارن میتونی دانلود کنی بینظیرن استاد همتی حتما سرچ کن

فدای تو عزیزم چجوری به خواهرت گفتی؟؟ حالش چطوره بیچاره؟؟  تشیح جنازه شدبنده خدا ؟

سلام  عجب روز بدی بود اون روز تا 4 صبح بیدار موندم بعد رفتم توی جاده وقتی رسیدم به خواهرم گفتم بیا ببرمت خونه یه نفر دیگه که پیش اقوام شوهرت نباشن . اون گفت نه صابر بهتر شده دارن اعزام میکنن شیراز که بیمارستانش بهتر باشه. که اقوام صابر همشون با لباس مشکی اومدن پشت در آپارتمان مادر صابر فهمید خودش رو خیلی زد. خواهرم نسترن هنوز گیج بود منم برش داشتم اوردم پایین که ببرمش خونه توراه بهش گفتم اون حدسی که میزنی درسته. الهی ببمیرم براش ....

سلام  عجب روز بدی بود اون روز تا 4 صبح بیدار موندم بعد رفتم توی جاده وقتی رسیدم به خواهرم گفتم ...

وااای خدددا چی کشیدین 😔😔😔

بیچاره خواهرت بیچاره مادرش ای خدا

الان آبجیت چیکارمیکنه؟؟؟ خداصبربده فقط🥺😔

ایشالله جای اقا صابر بهشت باشه  

2824
2823
2791
2779
2792