2777
2789
عنوان

شوهرم دوستای خوبی نداره

414 بازدید | 26 پست

شوهرم با همه جور ادمی میگرده اما بیشتر با کسایی که خیلی آزادن و اکثرا مجردن تو فاز غم و اینا

امروز با یه جمعی رفته بودن بیرون ازش پرسیدم متاهل هم داشتین؟ گفت اره دوتا ولی خیلی به زن اهمیت نمیدن همیشه بیرونن

نمیدونم چطوری از سرش بندازم 

میشه راهنماییم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواست خیلی بهش باشه همین دوستا شوهرو خراب میکنن سعی کن بیشتر توی خونه و به زندگی مشغولش کنی&n ...

من سعی میکنم خیلی بهش محبت کنم

این رفیقارو از قبل ازدواج داشته الان مثلا تو یه سری موارد میگه ببین چقد واسم عزیزی که دارم اینجوری رفتار میکنم 

نمیدونم همین راهو ادامه بدم و صبر داشته باشم یا دعوایی چیزی کنم

قبلا چندبار بهش گفتم میگه من دو شیفت سرکارم خستم وقتی میرم پیش دوستام روحیم عوض میشه

بهش بگو من خوشم نمیاد و تا جایی که میتونی سعی کن هر شب بری بیرون یا مهمون بیاری خونت اگه هم قبول نکرد که روانشناس

بهش بگو من خوشم نمیاد و تا جایی که میتونی سعی کن هر شب بری بیرون یا مهمون بیاری خونت اگه هم قبول نکر ...

خودم خیلی دوست و رفیق ندارم که برم بیرون یا بیارمشون خونه 

بنظرت کم کم ببرمش تو جمعای مودب تر بهتر؟