2777
2789

دعا کن من باردار باشم 

۴ ساله اقدامم 

علائم دارم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

خود دکتر سونو نمیتونه تشخیص بده چه انتظاری از بقیه داری

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعضی ها حدس میزنن

الکی میگن چون جنین تو این سن هنوز دستگاه تناسلی کامل نشده

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

اگه برات امکان داره آزمایش خون بده البته برای من ۷۰۰ هزار تومن شد

چند هفته ازمایش دادی اسم ازمایشش چی هست 

آزمایش تعیین جنسیت الان میتونی بدی 

امسال ازمایش دادی اخه گفتن ازمایشش ۲ونیم هزینشه

آزمایش غربالگری هفته دوازدهم دادم شد ۳و ۳۰۰ 

اگه برات امکان داره آزمایش خون بده البته برای من ۷۰۰ هزار تومن شد

کی آزمایش دادی ۷۰۰ شد؟

آخه چند روز پیش یه تاپیک خوندم گفتن ۲ میلیون هست هزینش

منم دلم میخواد برم ولی هزینشم برام مهمه که حداکثر ۸۰۰ باشه

کی آزمایش دادی ۷۰۰ شد؟ آخه چند روز پیش یه تاپیک خوندم گفتن ۲ میلیون هست هزینش منم دلم میخواد برم و ...

آزمایش غربالگری که ۳۳۰۰ دادام ولی همون‌جا آزمایش تعیین جنسیت انجام می‌دادند حدود ۷۰۰ تومن

کی آزمایش دادی ۷۰۰ شد؟ آخه چند روز پیش یه تاپیک خوندم گفتن ۲ میلیون هست هزینش منم دلم میخواد برم و ...

حدودا یه ماه پیش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز