2777
2789
عنوان

شیر شب نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست
نمیدونم چرا قبل مادرشدن مطالعه اصلن نمیکنن فقط به حرفای مادرو مادربزرگامون پیش میرن انگار تمام مادرب ...

راسش منم چن جا پرس و جو کردم گفتن ندین که آخرسر دکترشم تایید کرد..ولی اینجا میگن باید بدی دو دل شدم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ربطشو شما تعیین میکنی بچش خوب رشد نکرده

وقتي در فصاي عمومي حرفي ميزنيد

منتظر سوال پاسخ باشيد!

شما شايد متخصص غدد متابوليسم هستين كه تشخيص دادين

عدم رشدش براي قطع شير شب هست..

من فقط سوال كردم ازتون تا به علمم اضافه بشه

💕

راسش منم چن جا پرس و جو کردم گفتن ندین که آخرسر دکترشم تایید کرد..ولی اینجا میگن باید بدی دو دل شدم

عزیزم‌مگه ماها متخصص اطفالیم به حرف دکترت پیش برو دکترهلاکوییم گفتن بچه به ۷یا ۸کیلو رسید قطع کنید برای سلامتی روان مادر ودستگاه جهاز هاضمه بچه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

والا تو کتابچه ای که بیمارستان بهت میده مال وزارت بهداشت هم هست نوشته که شیر شب نوزاد باعث رشدش میشه تا ده ماهگی که واجبه ؛من خودم دکتر سماعی میرم که خیلی معروفه اونم گفت؛ حالا باز شما خودت میدونی با مادرهای نی نی سایتی که از یک روزگی میخوان قطع کنن شیر شب رو.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
مونیکا جان خبر از قرمز یواش دارین شما؟؟ چرا از دسترس خارج شده؟

نه والا خبر ندارم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
والا تو کتابچه ای که بیمارستان بهت میده مال وزارت بهداشت هم هست نوشته که شیر شب نوزاد باعث رشدش میشه ...

هرکی یه چیز میگه انگار😑دکتر دختر منم دکتر محسن بهاالدینیه..خیلی معروفه 

ولی توی هر سایتی هم که بزنی گفته بزارید پنج شش ساعت بخوابه البته اگه خودش درخواست نکنه

هرکی یه چیز میگه انگار😑دکتر دختر منم دکتر محسن بهاالدینیه..خیلی معروفه  ولی توی هر سایتی هم ک ...

وای مونیکا خوش به حالت که میخوابه برو خدارو شکر کن...پسر من هر یک ساعت به یکساعت نهایتش یک ساعت و نیم به طور خودکار بیدار میشه و شیر میخواد...از وقتی دنیا اومده یک شب من دوساعت بیشتر نتونستم بخوابم...اینجوری ام آدم خوابشو نمیگیره

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
وای مونیکا خوش به حالت که میخوابه برو خدارو شکر کن...پسر من هر یک ساعت به یکساعت نهایتش یک ساعت و نی ...

بدبختی منم اینه که زیاد میخوابه به زور باید بهش شیر بدم😫☹