2777
2789
عنوان

شیر شب نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست
قطعش کن پسرمن یبار فقط میخورد اونم بعد یکسال ترک دادم زودترم میشد خودم تنبلی کردم

چجوری قطع کنم آخه شبا پا میشه گریه می‌کنه تا نخوره مگه ول می‌کنه بعضی شبا انقد می‌خوابم بیدار میشم صبحش از سر درد میمیرم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیدارش نکن خودش خواس بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دوست من دختر بزرگش موقعی که کوچیک بود شبا برا شیر بیدار نمیشد اینم حالا یا از تنبلی خودش یا بخاطر اینکه بچه خواب بود بیدارش نمیکرد بهش شیر بده بعدها که بزرگتر شد خیلی ضعیف و مریض بود همش خودشو لعنت میکرد چرا درحقش کوتاهی کرده ولی سر دختر دومش دیگه نمیذاشت از دوساعت بگذره برا شیر بیدارش میکرد

بی توقع مهربان باشیم...
چجوری قطع کنم آخه شبا پا میشه گریه می‌کنه تا نخوره مگه ول می‌کنه بعضی شبا انقد می‌خوابم بیدار میشم ص ...

از چهار وعده بکنش ۳وعده کم کم ۲وعده بعد اصلن نده دوشب سه شب گریه میکنه تموم میشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
از چهار وعده بکنش ۳وعده کم کم ۲وعده بعد اصلن نده دوشب سه شب گریه میکنه تموم میشه

ممنون عزیزم سعیمو میکنم 🌹🌹🌹🌹

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

از دست ماماناي دوستي خاله خرسه!

نوزاد سه ماهه وقتي ديگه بيدار نيمشه يعين گشنش نيست!

افت قند هم تا قبل ١ ماهگي معني داره!!

تورو خدا هرچيزيو بهم ربط ندين!!

چظور دلت مياد مگه داره؟؟

فكر مكنيد شير دادن خوبه ولي خواب بده؟؟

وسط خواب بيدارت كن غذا دهنت بزارن خوبه؟؟

💕

دوست من دختر بزرگش موقعی که کوچیک بود شبا برا شیر بیدار نمیشد اینم حالا یا از تنبلی خودش یا بخاطر ای ...

👀👀👀چه ربطي داره؟؟

ضعيفي از سيستم ايمني بدن هست (كه نميدونن الانم منظورتىن از ضعيفي اندامه يا مريض شدن زياد)

مربض بشه مشكل گولبول داره كه به تغذيه ربط نداره

اندامش ضعيف باشه هم كه ژنتيكه!

💕

دوست من دختر بزرگش موقعی که کوچیک بود شبا برا شیر بیدار نمیشد اینم حالا یا از تنبلی خودش یا بخاطر ای ...

خیلی اشتباه میکرد شیر شب باعث ترشح انسولین میشه و هورمون رشدو متوقف میکنه بچه نیاز داشته باشه خودش بیدار میشه سیستم ایمنی ربطی بع شیر شب نداره

از دست ماماناي دوستي خاله خرسه! نوزاد سه ماهه وقتي ديگه بيدار نيمشه يعين گشنش نيست! افت قند هم تا ...

نمیدونم چرا قبل مادرشدن مطالعه اصلن نمیکنن فقط به حرفای مادرو مادربزرگامون پیش میرن انگار تمام مادربودن به شیر دادنه صدتا پروفسورو روانشناسم بیاری شیر شب بدرد نمیخوره اینجا معتقدن باید داد