arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 عنوان مثبته یا منفی 298 بازدید | 29 پست خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️ 1400/12/13 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 مثبت مامان خانم😍💕💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 یه خط سفید هست دومی اون از صبح یه رنگ دیگه بود الان سفید شده خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 چند روز از موعدت گذشته، علامت چیه عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 منفی ولی لازم به تکراره هفت روز به پریودیمه خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
کاربر8پیش عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7115 هفت روز به پریودیمه تست رو خراب کردیزیادی ریختی .....دو فرزند ۴ساله ۸ماهه
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 چند روز از موعدت گذشته، علامت چیه عزیزم هنوز پریود نشدم هفت روز مونده به پریودیم سرسینه هام درد میکنه و زیر دلم و کمرم خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 من هاله رو میبینم ، تازه هفت روز به موعدت مونده ، چندروز دیگه انشاالله پررنگ میشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 منفی عکس صبح هم تو تاپیک قبلیمه میشه ببینی خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 هنوز پریود نشدم هفت روز مونده به پریودیم سرسینه هام درد میکنه و زیر دلم و کمرم انشاالله بارداری ، زود هم زدی ،چندرپز دیگه بزن انشالله بهتر معلوم میشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 تست رو خراب کردی زیادی ریختی نه این تست صبحه الان عکس گرفتم بعد یه روز خراب شده عکس صبح و تو تاپیک قبل گزاشتم ببین خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️