با ،بابام سر خرید لباس داماد بحثمون شد،نامزدمم هر چی زنگ میزد جواب نمیدادم،وقتی بعد یه ساعت دیگ زنگ زد بهش گفتم ماجرا رو ناراحت شد،گف پول باباتو نمیخام اصلا،ناراحت شد خداحافظی کرد،میخاستم دلداریم بده ولی اشتباه فک کردم،حق داشته ناراحت بشه😒فک میکردم یه کم درکم کنه
خوب از دورغ متنفره،اگه میفهمید دنیا رو رو سرم خراب میکرد،منم دلو زدم به دریا گفتم بهش
قرار نبوده بهش دروغ بگی
منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب از دورغ متنفره،اگه میفهمید دنیا رو رو سرم خراب میکرد،منم دلو زدم به دریا گفتم بهش
دیوار حاشا بلنده
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس