2777
2789

من استوری واتس اپش رو دیدم یکی دو ساعت بود گذاشته بود تا دیدم یه کم بعدترش پیام داد اقا دلم برات تنگ شد 

حالا مشکل اینه یه کاری کرد که خیلی ناراحتم کرد و دلخور از همون وقت دیگه با هم بد شدیم نه اون پیام داد نه من خیلی هم با هم صمیمی بودیم حالا نمیدونم چی در جواب پیامی که داده بگم شما بودید چی میگفتید؟میشه راهنمایی کنید میخوام نه جوابی باشه که غرورش بشکنه نه صمیمی جواب داده باشم چون از دستش ناراحتم البته تقصیر خودش بود حالا چی بگم که بین اینا باشه؟😣😣😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یجور منت کشیه دیگه....اگه رابطه تون خوبه حفظش کنید.حیفه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بگو ممنون

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگ من بودم می بخشیدمش و با مهربونی جوابشو میدادم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اگه واقعا کارش بد و غیرقابل بخشش بوده همین که بچه ها گفتن

ولی اگه می بینی ارزش دلخوری بیشتر از این نداشته و پشیمونه بنویس:

دلتنگی بد نیست

یادگاریست از آنها که دوست شان داریم و از ما دورند...