2777
2789
عنوان

لباس عید....

227 بازدید | 12 پست

یعنی فقط من خرید عید انجام ندادم و خونه تکونی نکردم؟؟؟

ذوق و شوق عید خیلی وقته رفته از خونمون......

یادش بخیر بچه بودیم لباس عید رو میزاشتیم بالا سرمون صبح زود بیدار میشدیم میپوشیدیم و میرفتیم بیرون به دوستامون نشون میدادیم لباسا رو 😢

حاضرم 20 سال از عمرم رو بدم فقط برگردم به همون زمام ک دلها بی دلیل خوش بود ک عید واقعا عید بود ک دلها صاف و ساده و بی کینه بود ک صله رحم خیلی مهم بود .....مهمانی ها تو حیاط برگزار میشد غذاها ساده و با برکت بود ک همسایه مث خانواده عزیز بود.......

کاش اینقدر پیشرفت نمیکردیم ک فقط مهمانی دو واسه پز دادن میریم 

کاش اینقدر پیشرفت نمیکردیم ک دلتنگی هایمان را با ویدیوکال رفع میکنیم کاش اینقدر پیشرفت نمیکردیم ک تحمل روی همدیگه رو نداریم و دوری و دوستی رو انتخاب کردیم....

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هنوز خرید نکردم🤕

ولی خونه تکونی کردم🙃😁

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من هیچ جا نمیرم ولی خرید حالمو خوب میکنه

واسه همین خرید کردم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من دارم خونه تکونی میکنم خریدم فردا میرم

اینقدر انرژی منفی به خودت نده 

اره دیگه هیچی مثل قدیم نیست ولی باید دلمون رو خوش کنیم با این خوشیای کوچیک😍

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
چرا اخه

خیلی گرونه خرید نمیتونیم بکنیم 

نوزاد دارم خونه تکونی نمیتونم بکنم 

ذوق و شوقشم چون پول نیس نداریم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من دارم خونه تکونی میکنم خریدم فردا میرم اینقدر انرژی منفی به خودت نده  اره دیگه هیچی مثل قدی ...

موفق باشی گلم😍😍

من هیچ جا نمیرم ولی خرید حالمو خوب میکنه واسه همین خرید کردم

موفق باشین😘

خرید کردم هم خودم هم شوهرم  امروزم قالیامو جمع کردم قالی شویی بیاد ببره بو عید فهمیدم

چ خوب عزیزم موفق باشین و پایدار😘

موفق باشی گلم😍😍

همچنین عزیزم😘

خودمون باید دلمون رو شاد کنیم هیچکس شادمون نمیکنه

منم هزارتا مشکل و غم دارم ولی 

این خونه تکونی و خرید حالمو خوب میکنه

امتحان کن خودت.تازه موهامم میخوام بلوند کنم😅

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........