2821
2789
عنوان

رنگ مو

44 بازدید | 6 پست

دوستان چندروز دیگه جشن عقد داداشمه و من دوست دارم موهامو رنگ کنم ولی مامانم اجازه نمیده 🥺رنگ کنم بنظرتون از این رنگ هایی که اسپری هستن بگیرم بعدتو آرایشگاه بعد شنیون به موهام بزنم ضایع است یعنی معلومه اسپری هست؟؟ مامانم میگه اونا فقط اجازه داری بزنی چون پاک میشن  

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
چند سالته

۲۱

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موهات چه رنگیه؟

مشکی

بابا رنگ کن ی رنگ دخترونه شیک

نمیذاره میگه زشته و فلانه مردم چی میگن

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز