2821
2789
عنوان

درسته یا غلط ؟؟؟

161 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم خیلی برام بکن نکن میکرد ، مثلن ماهی یه بار میرفتم یه شب شام خونشون ، شب قبلش هم شوهرم شبکار بود و منم خسته درس و کار ، باید صبحش هفت صبح پا میشدم واگرنه کلی غرغر میکرد ، دخترش تا ساعت یازده ولی می خوابید ...

یا خواهرشوهرم همش فخر میفروخت ، حتی اگه یه دونه شورت هم میخرید، یا تو مهمونی خودش متاهل بود شوهرشو ول میکرد میومد بین منو برادرش مینشست و ...

یا بعد از یکی و نیم ماه رفتم خونشون یه چایی یا میوه نیاوردن جلوم نزاشتن ، ....

منم اخرین باری که رفتم برای گفتن تسلیت مادربزرگ همسرم ، بی احترامی نکردم اما خیلی رسمی و مودبانه و جدی بودم ، 

مادرشوهرم بعدا پیش شوهرم گله کرد که چرا باهامون سر سنگین بود و همسرمم براشون گفت که بخاطر این رفتارا 

تا همین هفته که خونه خواهرشوهر بزرگم دعوت شدم همه خیلی مودبانه رفتار کردن و منم همینطور جدی و مودب بودم ...

یعنی کار اشتباهی میکنم ؟ خواستم احترام ها حفظ شه واقعا رو اعصابم بودن

کارت درست بوده

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کار غلطی نکردی از این به بعدم همینجوری سرسنگین باش و زیاد باهاشون قاطی نشو

اوایل هر چی میگفتن با یه لبخند فقط نگاشون میکردم اما هی بدتر کردن ...

دیه خواستم متوجه رفتارشون شن تا رابطه کامل نپاشید

من بعد از ۱۱ سال به این نتیجه رسیدم که درست ترین رفتار همینه

بخدا هر مدل رفتاری رو امتحان کردم ولی دیدم از محبتم داره سو برداشت میشه

هر عید و مناسبت و ... منتظر بودن منو خانواده ام بریم برای احترام یا زنگ بزنیم ...

ترجیح دادم در حد عرف احترام بزارم و تشکر کنم ..

نه کار درستی میکنی یه مدت پشتت حرفه ولی حریما حفظ میشه باهاشون بگو بخند اما کم هرحرفی رو با مکث بگ ...

اره الانم در حد عرف باهاشون رفتار میکنم ، سلام و علیک و چیزی پرسیدن جواب بدم و تشکر کنم  .... قبلنا خیلی سعی میکردم محبت کنم الان خیلی معمولی رفتار میکنم

اوایل هر چی میگفتن با یه لبخند فقط نگاشون میکردم اما هی بدتر کردن ... دیه خواستم متوجه رفتارشون شن ...

عزیزم اصلا ذهنتو درگیرشون نکن همون باهاشون سرسنگین باش مهم نیس چی فکر میکنن و میگن