2777
2789
عنوان

الان خوبم ولی دیگه....

404 بازدید | 31 پست

نمیتونم عاشق کسی بشم

الان خوبم ولی دیگه کسی باب میلم نیست

الان خوبم ولی دیگه از ته دل نمیخندم

الان خوبم ولی دیگه حال و حوصله کسی رو ندارم

الان خوبم،،،،خیلی خوب!!!

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم

🤐🤐

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر توصیف احوال من بود

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
منم الان دقیقا همینقدر خوبم😔

درد بدیه😔

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ ،،،،،،،.من دخترم که پشتم فقط به خدا گرمه، کسی تا به امروز‌ جز خدا نتونسته منو بشکونه،هرکی زمینم زده بلند شدم،تو زندگیم تنها چیز بی اهمیت حرف مردم بوده،خدای تظاهرم،تظاهر به خوب بودن،شاد بودن........هرچقدر بهم بریزم باز ناامید نمیشم و بیشتر تلاش میکنم
چقدر توصیف احوال من بود

اینطوری خوب بودن یعنی مردن روح و احساس 

الان خوبم ولی دیگه به کسی اعتماد ندارم 

الان خوبم ولی کابوس میبینم 

الان خوبم  ولی  ترسیدم 

الان خوبم ولی ضربان قلبم بالا  

الان خوبم  ولی بغض دارم 

الان خوب نیستم  فقط تظاهر میکنم :)

مشکلی داری باریپلایم ؟؟ مشکل گشا ابلفضل    

حال الان منو گفتی😞

اون بهم گفت حسی بهت ندارم

کاش همین الان دنیا تموم بشه

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
اینطوری خوب بودن یعنی مردن روح و احساس 

دقیقا🥀

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
الان خوبم ولی دیگه به کسی اعتماد ندارم  الان خوبم ولی کابوس میبینم  الان خوبم  ولی ...

دقیقا

و حس مشترک