2777
2789
عنوان

دوست

66 بازدید | 14 پست

سلام. دوست قدیمی من که 14 ساله باهاش دوستم گفته نمی خوام با هم دوست باشیم دیگه. بخاطر اینکه ما بیشتر وقتها دعوا میکنیم. یعنی اون به چیزهای کوچک گیر می ده و دعوا راه می ندازه.شما بودین چی کار می کردین؟چند روزه  کلی پیام دادم و زنگ زدم. هی قبول نمی کرد. می گفت نمی خواد. حالا قبول کرده و گفته که قبول. دوستم باهات ولی دیگه اون آدم سابق نمیشم. چه کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا. ولی خب دوست قدیمیم هست. تحمل نمی کنم نباشه. 

خب اختلاف نظر دارید

چرا تو سر هم میزنید

بهش بگو فلانی میگه

چرا دعوا‌.بهم احترام بگذارید

اون دوستت فقط میخواد حق به جانب باشه..بگو دوستی با این چیزا نمیشه.😏😏😏🤨

خب اختلاف نظر دارید چرا تو سر هم میزنید بهش بگو فلانی میگه چرا دعوا‌.بهم احترام بگذارید اون د ...

مثلا یه روز خونمون بود. گفت یک آهنگ بذار. من یه آهنگ گذاشتم. گفت این چرت و پرتها چیه می ذاری. گفتم چرت و پرت نیست. سلیفه تو نیست. گفت چرا. چرت و پرته و سر همین بحث راه انداخت. گفت من اومدم و از تو می خوام آهنگ بذاری. چرت و پرت می ذاری؟ یه نمونش اینه. 

مثلا یه روز خونمون بود. گفت یک آهنگ بذار. من یه آهنگ گذاشتم. گفت این چرت و پرتها چیه می ذاری. گفتم چ ...

اگه من تموم نکرده بودم ول نمی کرد و ادامه می داد

مثلا یه روز خونمون بود. گفت یک آهنگ بذار. من یه آهنگ گذاشتم. گفت این چرت و پرتها چیه می ذاری. گفتم چ ...

خب دوستی با این نوع آدم سخته

من جات باشم دوباره فکر میکنم

چون فقط میخواد مورد علاقه خودش باشه

خب دوستی با این نوع آدم سخته من جات باشم دوباره فکر میکنم چون فقط میخواد مورد علاقه خودش باشه

تازه به من می گه ازت شاکی ام. چون تو باعث می شی من سرت داد بزنم و دعوا کنم. در حالی که اصلا دعوایی نیستم و با همه مهربونم

تازه به من می گه ازت شاکی ام. چون تو باعث می شی من سرت داد بزنم و دعوا کنم. در حالی که اصلا دعوایی ن ...

من جای تو باشم

یه مدت نبودنم رو بهش هدیه میدم

تا قشنگ بدونه کی باید شاکر بشه کی شاکی..🤍💫

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز