2777
2789
عنوان

ازدواج

155 بازدید | 9 پست

من از۱۵سالگی عاشق پسر عمم شدم😔اون پس زد منو ...من خیلی با خودم کلنجار رفتم .تا۲۱سالگی تونستم بیخیال بشم و خودمو به زندگی برگردونم...۲۴سالم که شد اومد بهم گف دوسم داره و کلی معذرت خاهی...اما من میخاستم پسش بزنم.میخاستم بگم قویم...و با یکی دیگه ازدواح کردم...حس میکنم انتخابم اشتباه بود.چون خیلی بی فرهنگه...و وقتایی کع اذیت میشم با خودم میگم چه غلطی کردم که با پسر عمم ازدواح نکردم😔نمیدونم چیکار کنم.یچیزی بگین که اروم شم.دوس دارم طلاق بگیرم.واقعا هر کار بدی که همسرم مبکنه من حس میکنم دوسش ندارم...

عشق یه طرفه راه به جایی نمی‌بره عاشق همسر خودتون باشید و عشق واقعي رو کناراون تجربه کنید چون اون اونقدر مرد بوده که پا پیش گذاشته و اومده تا توروزن خودش کنه پس از پسرعمه ت خیلی ارزشش بالاتره

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه طلاق که بد تر میشه

روحیه تون از دست می دید طلاق راحت نیست

باید با ارامش و منطقی صحبت کنید سمت خودتون بکشید 

همه که خوب نیستن همه یه عیبی دارن مخصوصا اقایون

وقتی ناراحتید نگاه تون به اون بالایی باشه

از خدا کمک بخواید کار نادرستی انجام نده همسرتون

چله یس یا زیارت عاشورا رو با نیت بخونید هر روز تا چهل روز یه بار 

خیلی معجزه میکنه نماز بخونید ارامش میده بهتون

باید کنار بیاید اگه خودتون اذیت کنید که نمیتونید زندگی کنید

سعی کنید راه حل پیدا کنید و زندگی تون زیبا بسازید نه اینکه خدا نکرده احساس پشیمونی کنید 

به چیزای مثبت ک اینکه همسرتون ادم خوبی هست فکر کنید فکر کردن به اینا باعث محقق شدن شون میشه و تاثیر داره واقعا

نگران نباشید درست میشه خدا صلاح ما ادما رو بیشتر میدونه شاید اگه با پسر عمه تون ازدواح می کردید خوشبخت نمی شدید

کسی چه میدونه شاید بهتر شد رفتار همسرتون قطعا خوب میشه ولی باید خوب و منطقی صحبت کنید باهاش

موفق باشید

انشاالله بهتر میشه رفتارشون

شما اگه لج بکنید بدتر میشه سعی کنید متنفر نباشید از خانواده همسرتون سعی کنید دوس شون داشته باسید شاید اینطوری بهتر بشه

ابراز علاقه کنید و هدیع بخرید برای همسرتون

لج میکنه.بااینکه ۳۰سالشه اما انگار عقده داره.همش باید هرروز برع پیش خونوادش.الویتش اونان.فقط حرف میز ...

این مشکلا برا همه هست منم همه این مشکلات رو دارم

سر این چیزا ب گذشته فک نکن چون اوضاع بهتر نمیشه هیچ بدترم میشه

نه طلاق که بد تر میشه روحیه تون از دست می دید طلاق راحت نیست باید با ارامش و منطقی صحبت کنید سمت خ ...

چقد خوب صحبت میکنید😔😔اره اما منم سیاست ندارم.نمیدونید وقتای ناراحتیم چه فکرایی میاد سراغم

این مشکلا برا همه هست منم همه این مشکلات رو دارم سر این چیزا ب گذشته فک نکن چون اوضاع بهتر نمیشه هی ...

ینی همه ی مردا اینطورین؟باور کنید اصن نمیتونه ببینه کاری برای من انجام میده.حتما باید برای پدر مادذشم انجام بده

چقد خوب صحبت میکنید😔😔اره اما منم سیاست ندارم.نمیدونید وقتای ناراحتیم چه فکرایی میاد سراغم

خب از تو اینترنت سیاست رو یاد بگیرید حتما

تلاش کنید واسه زندگی تون درست میشه 

ممنون گلم

موقع ناراحتی نباید تصمیم بگیرید باید تو یه برگه بنویسید همیشه ناراحتیارو اینطوری خالی میشید یا صدا تون تو گوشی ظبط کنید و از ناراحتی تون صحبت کنید خودتون سبک کنید بعد حذف کنید داد برنید 

سریال طنز ببینید سعی کنید ساد باشید موقع ناراحتی محل رو ترک کنید برید اتاق خواب با ظرب بشورید حتما خودتون سرگرم کنید نقاشی بافتنی و ...

ورزش کنید بذار یادتون بره بهس فکر نکنید به رو خودتون نیارید بذار فراموش بشه برخی کاراش

نگران نباشید درست میشه ناراحتی که چیزی حل نمیکنه فقط غمگین تون میکنه 

یعی کنید هر کاری کرد فراموش کنید و خوب صحبت کنید بحث پیش نباد 

فقط باید کنار بیاید و بهس فگر نکنید به فکر بهتر شدنش باشبد

پسر عمه تون کلا فراموس کنید و ماجرا تون رو در مورد گذشته حتی 

فقط به رندگی تون فکر کنید حتما صلاح تون ازدواج با همسرتون بوده 

و اینکه همه عیب و مشکل دارن ولی باید زود جا نرنی

یه لیوان اب بخور موقع عصبانیت صلوات بفرست و قران بخون

اصن بحث نکن متقاعدش کن فقط همه اینا که گفتم میتونه معجزه کنه

موفق باشی 😍😘😗