2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

115 بازدید | 10 پست

سلام خانوما  من هفته ده بارداری ام. بچه دوممه.  بسیار  بزاق دهانم زیاد شده. تهوع شدید دارم ک از عصر شروع میشه امونمو میبره تا شب!  دیدید زمانی ک سردیمون میشه حس و حالمونو و اب دهنمون چطورع؟ من همششش همونجوری ام. تهوع داره میکشتم  بدون استفراغه. جاهای سرد میرم حالت تهوعم بیشتر میشه

سر دخترم  عاشق چیزای شبرین شدم  الان دیگ دوست ندارم    بیشتر سالاد شیرازی با ابقوره دوست دارم     گوجه با نمک    خیار با نمک دوست دارم

حال روحیمم  شدبدا بهم‌ریخته

تروخدا بهم بگید  حالت تهوعم کی تموم میشه؟؟  ینی میمونه تا ۹ ماه؟ اگ بمونه من میمیرم

جنسیتش بنظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه سالم باشه جنسیتش مهم نیست اگر رفتی سونو منو تگ کن ببینم درست تشخیص دادم یا نه😁

عزیزم  گفته بودی بهت جنسیت رو بهت بگم   خواستم بهت بگم  پسره عزیزم   هفته ۱۴ هستم   رفتم سونو  گفت پسره

عزیزم  گفته بودی بهت جنسیت رو بهت بگم   خواستم بهت بگم  پسره عزیزم   هفته ۱۴ هست ...

اخی عزیزم خداروشکر همونی که میخواستی شد. اخرین پریودت کی بود؟منم ۱۴ هفته و ۳ روزم الان ولی نمیدونم چیه علایمم عین توعه. جنسیتو تو انتی گفت؟

اخی عزیزم خداروشکر همونی که میخواستی شد. اخرین پریودت کی بود؟منم ۱۴ هفته و ۳ روزم الان ولی نمیدونم چ ...

من ۱۴ هفته و ۶ روز بودم   دکتر گفت قطعیه  ولی نمیدونم والا میگم شاید اشتباه باشه😁

نه تو ان تی نگفت چیزی     گفت ملوم نیست