2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله .....

شروع شد 

گلم شما حساسین واین طبیعیه واسه زنی ک تازه زایمان کرده فقط و فقط محل نده جوابشم نده فقط بیخیال باش 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

من تو اینجور مواقع ک بهم توهین میشه کوچیک بزرگی حالیم نی.چشام بسته میشع دهنم باز 🤐اعصاب یوخ

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

الهی شایدنصیحتت میکنه اگه پندت میده گوش کن

انشاالله زودترخوب میشی 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
مثلا میگه شبیه فلانی شده شکمت اینجوریه انگار هنوز زایمان نکردی و..‌

اینا همش چرتو پرته سعی کن توجه نکنی مادر شوهر منم همه اینارو میگقت منم حساس شده بودم حرص میخوردم ولی الان واقا خندم میگیره از خودمم حرصم میگیره که چرا این چزتو پرتا برام مهم بود 

یعنی اینقد ادم بعد زایمان بی خوابی داره و اعصاب نداره دیگه واقعا این حرفای مفت زیادیه 

جوابشو محکم بده عزیزم تا دهنشو ببنده ایندفعه هرچی تو دهنش در میاد نگه 

بگو شما جز متلک گفتن چیز دیگه ای بلد نیستید بگید 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

همینجوری نمیمونه نترس شماخیلی حساس شدی وطبیعیه تازه زایمان کردی

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
گریه ام میگیره اخه

طبیعیه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

مادر شوهرم من داشتم از بیمارستان مرخص میشدم دم در بیمارستان میگه شکمت همونجوری مونده انگار زایمان نکردی الان که دخترم دو سالش شده من هیکلم عالی شده قبل زایمان ۷۳ کیلو بودم الان ۷۰ کردم خودمو البه تو زایمانم ۹۵ شدم😄