سرزنشم نکید اونم سرزنش نکنید خودم الان خودم خیلی سرزنشش کردم بعدشم نشستم زار زدم

فقط اومدم درد دل کنم داداشم تو سن جوانی و عاشق یه دختر شد که خانواده دختره از لحاظ فرهنگی و مالی به ما نزدیک نبودن اونا خانواده باز و غیر مذهبی و پولدار خانواده ما سنتی و اندکی مذهبی و وضع مالی متوسط رو به پایین خانواده من مخالفت کردن من خودم اون موقع خیلی کم سن و سال بودم منم به تبع خانواده مخالفت کردم خیلی اذیتش کردم و همیشه مسخره اش می کردم خانواده من پا پیش نذاشتن تا اینکه اون دختر ازدواج کرد و داداشم خیلی تو روحیه اش تاثیر گذاشت و تا سالها ازدواج نکرد سنش خیلی بالا رفت، تن به ازدواج نمی داد تا اینکه با چراغ سبز یکی از فامیل که خواهرش رو پیشنهاد داد راضی شد براش نامزد کنیم دختر فامیل از برادرم خیلی کوچیکتر بود و اختلاف سنی زیادی داشتن ولی برادرم بهش علاقهمند شده بود بعد از اون همه سال تنهایی ولی متاسفانه این بار چند نفر از دیگه اومدن ساز مخالف زدن و اختلاف سن زیاد رو بهانه کردن و نامزدی رو به هم زدن،بازم شکست عشقی باز هم چند سال گذشت و باز هم اصرار داداشم که دیگه ازدواج نمیکنم تا اینکه بعداز چند سال با اصرار من و مادرم بالاخره راضی به ازدواج شد، با یه دختر مناسب از خانواده مناسب الان 3 ساله ازدواج کردن زندگی خوبی دارن. زن خوب و سازگاری هست اینم بگم داداشم خیلی مهربون و خوش اخلاق هست زنش رو هیچوقت ناراحت نمیکنه فقط نمی دونم چرا انتخاب های اشتباه کرد الان دلش زیاد با زنش نیست من و مادرم خیلی تلاش کردیم که بینشون عشق و علاقه ایجاد کنیم و حالا خدا بهشون یه دختر خوشکل داده حالا دلیل اینکه امروز داداشم رو سرزنش کردم این هست که 2 تا اسم انتخاب کرده برا دخترش

.......... دقیقا اسم دو تا دختری که دوست داشت و قسمتش نشد امروز تلفنی خیلی باهاش حرف زدم که داداش من نکن این کارو زشته، مردم بهمون می خندن. میگن فلانی بعد این همه سال تو فکر عشق های قدیمیشه اون طفل معصوم و مادرش گناه دارن یه اسم قشنگ بزار رو دخترت اگه بزرگ بشه و ماجرای گذشته تو رو بفهمه از اسمش بدش میاد و...... بالاخره راضی شد یه اسم دیگه بزاره بعد از اینکه تلفن قطع کردم نشستم گریه کردم دلم برا داداشم سوخت برا زنش و دختر کوچولویی که تازه به این دنیا اومده الان که بزرگ شدم میفهمم

کاش اون موقع که اصرار برای ازدواج با دختر مورد علاقه اش میکرد باهاش مخالفت نمی کردم مسخره اش نمی کردم کاش به عشقش می رسید