2789
عنوان

نظرتون چیه

53 بازدید | 8 پست

برا رژیم هفته ای دوبار نون (کم)

و دوبار برنج چندقاشق 

و ببقیه چیزا اب پز و کم ؟

قد151

وزن50

17سالگه

یکم شکم دارم 

متوسط ورزش میکنم روزانه دوماهه نتیجه نگرفتم

دختری از دیار حسرت ...؛)         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ ماده ی غذایی رو نباید حذف کنی اما مقدارش کم کن چون وقتی چیزی به بدن نرسه خودش رو به همون مقدار کم سازگار میکنه و دیگه وزن کم نمیشه .سعی کن پروتئین بیشتر بخوری و کربوهیدرات روزانه رو کمتر کنی و میتونی پروتئین های گیاهی رو هم جای گزین گوشتی کنی هم ارزونتر هستن هم سالمتر

کیانا.کیان.کارِن
هیچ ماده ی غذایی رو نباید حذف کنی اما مقدارش کم کن چون وقتی چیزی به بدن نرسه خودش رو به همون مقدار ک ...

ممنون 

این یکم شگمم نمیره نمیدونم مشکل چیه 

دختری از دیار حسرت ...؛)         

خوب باید با مشاور تغذیه یا متخصص صحبت کنی اینکه همه چیو کم کنی تاثیر چندانی نداره ، حتی شاید بعضی چیزا رو توی بعضی وعده ها بیشتر کنی ، ورزش هم خوبه ، فقط میدونم نباید خیلی یهویی کمش کنی

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
خوب باید با مشاور تغذیه یا متخصص صحبت کنی اینکه همه چیو کم کنی تاثیر چندانی نداره ، حتی شاید بعضی چی ...

بله متوجه هستم ورزشم میکنم اما واقعا علتو این یه کم شکمو نمیدونم ک اصلا کم نمیشه ففط شکم دارم تاپیک بعدیمو لطفا بخونید

دختری از دیار حسرت ...؛)         

عزیزم روزی نیم ساعت پياده روی کن و موقع پياده روی شکمت بکش تو .نبندیا همینطوری خودت منقبض کن عضلات ش ...

انقباص و بین روز زیاد انجام میدم پیاده رویم جایی نیست از دیروز تو خونه پیاده روی میکنم

دختری از دیار حسرت ...؛)