2777
2789
عنوان

آنومالی

193 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان کسی بوده که توی سونوی انومالی استخوان لگن جنینش کوچک تر از سنش باشه؟؟ 

من خیلی نگرانم اگه کسی هست بگه دکتر چی گفته و چیکار کرده ممنون 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
نگران نباش
5
83%
حتمن پیگیری کن
1
16%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم زینه سونو چقد شد ؟ من دوهفته دیگه باید بدم

من هفته١۵هستم احساس میکنم شکمم یه ذره کوچیک شده درد سینه هامم تموم شد خیلی میترسم شماهنوز سینه درد دارید؟

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
من فردا باید برم ۷۶۰ تومن هست 

چقد گرونه!

آز ا ده؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

چقد گرونه! آز ا ده؟

شیراز هستم پیش دکترادیب این نوبت رو سه هفته پیش گیرم اومد فردا هم میشه ۱۹ هفته وچهارروز چون آخرسال بود همه جا پربود ازهمین الان برو برای خودت نوبت بگیر کجا هستی آره دکترش آزاد هست تو درمانگاه بود ۳۵۰ نوبت گیرم نیومد

برای منم یکهفته کوچک تر بود ولی وزنش یکهفته بیشتر بود 

به همه همینو میگن مغزیجات مثل بادام و بادام زمینی پوسته وفندق میان وعده بخور  درست میشه

همیشه ۱۸ساله هستم  
شیراز هستم پیش دکترادیب این نوبت رو سه هفته پیش گیرم اومد فردا هم میشه ۱۹ هفته وچهارروز چون آخرسال ب ...

من باردار نیستم خواهر فقط تعجب کردم!

برام دعا کن بیبی چک منم اینماه مثبت شه  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من هفته١۵هستم احساس میکنم شکمم یه ذره کوچیک شده درد سینه هامم تموم شد خیلی میترسم شماهنوز سینه درد د ...

من هفته ۱۶ هستم نه سینه هام درد نمیکرد اصلا 

بعد این علائم گذرا هستن چون هورمون خون بالا پایین میشه