دوستان من ۱۲ سال پیش کنکور دادم و لیسانس برق دارم. حالا امسال بعد از چندین سال دوری از درس میخونم کنکور سراسری تجربی شرکت کنم یعنی رشته ای که رشته دبیرستانم نبوده. و حدود سه ماهه که بکوب دارم میخونم ولی همچین حس میکنم تمرکز لازم رو ندارم، یعنی واسه یادگیری مطالب انگار باید خیلی وقت بذارم چون ذهنم میره این ور اون ور و این باعث شده هم مطالب رو خیلی دیر یاد بگیرم، هم اینکه خیلی اوقات زود از ذهنم بره. کسی میدونه چطور میتونم تمرکز رو ببرم بالا و چیزایی که یاد میگیرم رو تثبیت کنم توی ذهنم ؟
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فکر میکنم زیاد، در حدی که استرس و تپش قلب اومده سراغم چیزی که سابقه اش رو نداشتم. اما خب مشکل تمرکز هم دارم وقت زیادی میذارم اما اون بازدهی قابل انتظارم رو ندارم.
برا تمرکز هم یه کاغذ بزار کنار دستت عوامل حواسپرتیت رو بنویس بگو شب میام بهشون رسیدگی میکنم اینجوری ذهنت هم اون حواسپرتیهاش کمتر میشه هم اگه حواست پرت شد دیگه وقت درس خوندنت رو نمیگیره
من هم یه مقدار مشکل تمرکز دارم رفتم تست دادم تو سایت انجمن بیش فعالان نمرم شد ده ، گفتن اگه نمره ده به بالا دارید احتمال بیش فعال بودن هست حالا میخوام برم با پزشک مشورت کنم در موردش
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
البته این تست نمیگه که حتما کسی که نمرش ده به بالا هست بیش فعاله ، میگه احتمالش هست و برای تشخیص باید به متخصص مربوطه مراجعه کرد ، .... 😄
میگن اگه بیش فعالی درمان نشه ، تو پیری ممکنه آلزایمر بگیره
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
نمیدونستم که باعث آلزایمر میشه... الان دارم نگاه میکنم آخر سالی چقدر دکتر باید برم 🙃
عزیزممم ، حالا انشالله با مراجعه به پزشک مشکل استرس و کم تمرکزیت رو برطرف میکنی ، خودتم تکنیک های کاعش حواسپرتی مثل اون نوشتن که گفتم رو انجام بده ، تو نت هم خیلی راه حلا هست
تکنیک پومودورو برای مطالعه پربازده مفیده چون تمرکز رو افزایش میده حین درس خوندن
ذهنت رو با نگرانیهای مختلف شلوغ نکن
کش ببند دور دستت هر وقت که حواست پرت شد کش رو بکش تا کمی درد به دستت وارد شه
این تنبیه به مرور باعث میشه ضمیر ناخوداگاهت متوجه شه که نباید ذهنت حین مطالعه دچار حواسپرتی بشه
آره این تمرین خیلی خوبیه اینم انجام میدم مرسی ازت. دعا کنید قبول شم.
انشالله قبول شی و به نتیجه دلخواهت برسی عزیزم ❤