2777
2789
عنوان

زندگی بعد ازبچه

328 بازدید | 28 پست

چطوریه؟خیلی سخت میشه؟خلوتهای دونفره ازبین میره کلا؟میترسم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اینقدر خووووشکزه میشع که نگو به خودت میگی خدا خدایا من قبل این فسقلی چطوری بودم اصلا؟؟

کاملا باهات موافقم🤩

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اصلا ندوسسسس 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
اینقدر خووووشکزه میشع که نگو به خودت میگی خدا خدایا من قبل این فسقلی چطوری بودم اصلا؟؟

جدی؟همش نگرانم نکنه حسرت قبلو بخورم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خلوتا میره اذیت بچه گریه بچه شب بیداریش ولی بچه ام شیرینی خودشو داره

نگرانم ازشوهرم دورشم

جدی؟همش نگرانم نکنه حسرت قبلو بخورم

ببین هیچوقت حسرت قبل نمیخوری بچه سختی داره شب زنده داری داره بی خوابی داره حتی یه وقتایی اینقدر عصبانیت میکنه ک ممکنه داد بکشی سرش ولی ولی ولی تک تک اینا شیرینه بچه یکنواختی زندگی رو میگیره با شوهرت بدترین دعوارو هم بکنی همین بوه نمیزاره طولانی بشه اینکه هر روز یه کار جدید واست میکنه لذت دنیارو داره حتی همین عشق بازی های یواشکی با شوهرت هم شیرین میشه 

پسر منم خیییلی وابستس

برا من دیگه شورشو دراوردن  دخترم خوب بود از پسرم ک ۵ سالس یاد گرفته جدیدا    دیگه دیوونه شدم   ی تفریح دونفره نداریم    ی کافه سینما نمیتونیم بریم   خیانتم دارم میبینم همش حس میکنم بخاطر حضور کمرنگمه😔

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
ببین هیچوقت حسرت قبل نمیخوری بچه سختی داره شب زنده داری داره بی خوابی داره حتی یه وقتایی اینقدر عصبا ...

ان شاالله همینطور باشه.ماسفر دونفره نرفتیم حسرتش تودلم موند